Yardım 200.000'ye Kadar Laptop Önerisi

LegendaryCrazy

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,014
Bütçe
200000
Beyler ve hanımefendiler, bu bütçeye kadar öneriniz var mı?

5070 Ti düşünüyorum da MSI Vector fln ucuzlar biraz(100k-140k), onlardan düşünüyorum ama görünüş olarak pek hoşuma gitmedi.

Asus Rog Zephyrus Beyaz düşünüyorum baya çık duruyor. Sanırım OLED ekranı da var.

Bir de AI lı bu cpular hakkında ne düşünüyorsunuz?

Note; Apple ürünüm yok, tercihen Windows laptop arıyorum. Freedos fln olur kendim kurarım np

macbook al hayatın değişir ciddiyim

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
oyun performansı tatmin etmeyebilir tabi pardon direkt daldım konuya kusura bakma :(

macbook al hayatın değişir ciddiyim
Windows kullanıyorum hocam, bahsetmeyi unutmuşum. Apple ürünüm hiç yok, onu alırsam yuvarlanır giderim, ekosistem yüzünden fln.

Beyler ve hanımefendiler, bu bütçeye kadar öneriniz var mı?

5070 Ti düşünüyorum da MSI Vector fln ucuzlar biraz(100k-140k), onlardan düşünüyorum ama görünüş olarak pek hoşuma gitmedi.

Asus Rog Zephyrus Beyaz düşünüyorum baya çık duruyor. Sanırım OLED ekranı da var.

Bir de AI lı bu cpular hakkında ne düşünüyorsunuz?
legion pro 7 de bakabilirsin
5090lısının kapağı çok güzel ama o biraz tuzlu xd

Msi Raider A18 vardı x3d işlemci ve 5080’li. Fiyatı 200 civarındaydı ama şimdi yükselmiş. Büyük ihtimalle yakın satılmadığı için fiyatını gene aşağı çekerler. Acelen yoksa takibe al istersen

oyun performansı tatmin etmeyebilir tabi pardon direkt daldım konuya kusura bakma :(
AI cpular için mi dediniz? Pc kasam varda bu laptop tatillerde fln kullanmak için. Çok güçlü olmasına gerek yok aslında da, ne olur olmaz, en kötü 7-8 yıl kullanırım. 15 yıllık Toshiba laptopum hala çalışıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Msi Raider A18 vardı x3d işlemci ve 5080’li. Fiyatı 200 civarındaydı ama şimdi yükselmiş. Büyük ihtimalle yakın satılmadığı için fiyatını gene aşağı çekerler. Acelen yoksa takibe al istersen
Onuda gördüm hocam 3xd, yine her zaman ki gibi çekici.

AI cpular için mi dediniz? Pc kasam varda bu laptop tatillerde fln kullanmak için. Çok güçlü olmasına gerek yok aslında da, ne olur olmaz, en kötü 7-8 yıl kullanırım. 15 yıllık Toshiba laptopum hala çalışıyor.

macbook için demiştim

Ekran kartı da 16 Gb o yüzden takipteydim ben de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,051
Üyeler
197,354
Son üye
Vatov
Geri