Realme Gt6t 12gb 256gb (Yeşil) - 22.999tl

Babam bu fiyat bandında telefon arayışındaydı..tavsiye edermisiniz artıları eksileri nelerdir kullanan varmı mahçup olmayalım

Garip telefon ya. 2.5 yıllık bir model, halâ satmaya çalışıyorlar 19.999 TL bile oldu ama hepsinde indirim 5 saniye falan sürdü. 24.999 TL olanı bile böyleydi. Sonunda akıllanmışlar normal indirim yapmışlar.

iyi bi cihaz fakat 2024 çıkışlı ve 5500Mah bataryaya sahip olması eksi.
5500mAh sorun değil çünkü 120w hızlı şarj var. 5000mAh bataryalı Gt2 pro kullanıcısı olarak yazıyorum; Gt2 pro da 65w hızlı şarj ile yarım saatte %80-90'a kadar dolum yapıyor. Bu telefon daha hızlı şarj olacaktır. Hızlı şarj belki uzun vadede bataryayı tüketebilir ama o zaman da batarya değişilir en kötü.
1790187807284.webp

5.500 mAh artı hocam ne alaka?
Katılıyorum, çoğu Samsung'dan yüksek bataryası.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5500mAh sorun değil çünkü 120w hızlı şarj var. 5000mAh bataryalı Gt2 pro kullanıcısı olarak yazıyorum; Gt2 pro da 65w hızlı şarj ile yarım saatte %80-90'a kadar dolum yapıyor. Bu telefon daha hızlı şarj olacaktır. Hızlı şarj belki uzun vadede bataryayı tüketebilir ama o zaman da batarya değişilir en kötü.
Alıntıyı görüntüle

Ana kamerası çok giriş seviyesi bu segment için bunu bilin. 4K 60 FPS olması çok güzel, ön kamera sensörü fena değil.

bende gt 6 var 2 senedir bende 2 farkı var bu modelle işlemci ve kamerası bendekini kamerası çok iyi cidden bu fiyat segmentine göre. Bundaki işlemcide 7 plus gen 3 bu bantta varmı böyle poco harici bilmiyorum. Kamerayı araştırmak lazım. Her anlamda çok güzel telefon. 2 yıldır 120 watt da şarj ediyorum pil durumu %98

İşlemci Snapdragon 8s Gen 3 ve 8 Gen 2 ile kafa kafaya performans veriyor. Ancak stabilitesi berbat ve ısınıyor oda normal. Amiral gemi yavrusu işlemcisiydi çıktığı dönemde.
Bu bütçede alacağınız Nothing Phone 3a'nın vb. ısınmaması normal çünkü orta segment bir işlemci yani.

3 büyük Android sürüm güncellemesi 4 yıl güvenlik güncellemesi sözü verdi
2 yıl geçti 3.yıla giriyor 1 büyük güncelleme belki 1-2 güvenlik güncellemesi gelir

Geri