Hangi 2k İps Monitörü Almalıyım?

Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar bütçem 14000tl nin altında.
RTX5070 ve 9800x3d kullanıyorum. bu sisteme;

Lg Ultragear 27g640a-B mi tercih etmeliyim yoksa Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 mı ?

Arkadaşlar bütçem 14000tl nin altında.
RTX5070 ve 9800x3d kullanıyorum. bu sisteme;

Lg Ultragear 27g640a-B mi tercih etmeliyim yoksa Philips Evnia 27" 27M2N3501PA/00 mı ?

İki monitör arasından hangisini tercih etmeliyim

philips olanın özellikleri daha iyi ve aktif olarak zaten o monitörü kullanıyorum fakat bana galiba bir teslimat probleminden kaynaklı masaüstündeyken bazen ekranın üst kısımlarında yarım saniyelik falan yatay çizgiler gelip gidiyor zaten kutudan çıkardığımda jelatini de yoktu ama dert etmedim şu an renk kalitesinden falan memnunum bence alabilirsin,pivot desteği falan olduğundan istersen monitörü dikey bile çevirebilirsin.Tek sıkıntısı (abimin deneyimine göre) mönitör ayakları yanlara doğru olduğundan çok fazla yaklaştıramıyordu yani ayakları yamuk olmadan ekrana çok yakın olamıyorsun valorant gibi oyunlar için sıkıntı olabilir ama o kadar yakın olunca zaten görüntü bozuluyor yani problemi yok gibi bir şey.bir de 27 inç bir monitörü kolay kolay 2.ekran yapmayacağından bence seni daha uzun götürecek olanı al o kadar sistem kurmuşun 2bin tl den kaçma

Son düzenleme:
Geri