RTX 5000 Süper Serisi Geliyor Mu

35Yavuz

80+
Reaksiyon skoru
6
Herkese kolay gelsin. Bu gün rtx 5080 aldım ama hata mı yaptım bilemedim. Süper serileri kısa vadede gelecek mi sizce. Onları mı beklemeliydim

Herkese kolay gelsin. Bu gün rtx 5080 aldım ama hata mı yaptım bilemedim. Süper serileri kısa vadede gelecek mi sizce. Onları mı beklemeliydim
Gelmez. Yılan hikayesine döndü. Ayrıca kapasite dışında ciddi bir fark olacağını sanmam, çıkacağı fiyat da cabası.

60 serisi gelicek 60 dan önce 4 3 ay önce çıksr

Gelmez, RAM fiyatları çok arttı. Artmaya da devam edecek, RAM üreticilerinin yapay zeka anlaşması bulunuyor. Çıksa bile alınmaya değecek bir fark olmaz.

Resmi olarak iptal edildi düşünmelik bir olay yok

İlerisi ve kıtlık için fiyatların yükselme eğilimi hala olduğu için daha da artmadan ki artacak gibi çünkü 6000 serisi 2028 de çıkacağından 5090 almalımıyım mevcut fiyatlarla
Yoksa 5080 alınıp 6090 mı alınmalı şu günlerde kararsız kaldım amacım 9 taksitle almak

Resmi olarak iptal edildi Ağustosta açıklandı. Direkt 60 serisine geçilecek. Oda 2028 gibi görürsek öp başına koy

5080 alarak iyi etmişsin boşver güle güle kullan

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
Şuan bu soruyu Nvidianın bile cevaplabileceğini düşünmüyorum

alarak iyi yapmışsın düşünme bile. gelmeyecek super serisi. 60 serisine geçilecek o da artık kısmet olursa 2030 öncesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,289
Üyeler
203,779
Son üye
ckr-ahmet
Geri