OLED Monitorde Bant Kaldı Nasıl Çıkartılır?

shioskan

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar dün elime ulaşan gigabyte go27q24a modelinin sol üstünde bant vardı normal bir şekilde çektim çıkardım ama bu şekilde iz kaldı internetten baktım nasıl çıkarabileceğimle ilgili ancak hiçbiri işe yaramadı ve oled olduğu içinde ekstra nazik davranmaya çalışıyorum. Yardımcı olabilecek fikirleriniz var mı?

Ekler

• image.webp
    image.webp
    376.4 KB · Hit: 138
ram mi yav bu :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sende oled var mı konuşuyorsun ? yoksa bilip bilmeden konuşma lütfen. Varsa da konudaki arkadaşa kastın mı var ? oledlerin anında çizildiğini bilmiyor musun ?
Unutman beni çok üzdü. Aramızda bir inside joke oluştu sanmıştım...

ram mi yav bu :D

sende oled var mı konuşuyorsun ? yoksa bilip bilmeden konuşma lütfen. Varsa da konudaki arkadaşa kastın mı var ? oledlerin anında çizildiğini bilmiyor musun ?
senin mesajlarını yok saymışım sebebi belli oldu. çok cahilsin. QD-OLED paneller sadece öyle. O panellerin temizliği %70 ipa ile en iyi yapılır. %70 ipa işi çözer. Çok fena boş yapmışsın keşke foruma gelmesen.

Ben islak mendil üstüne fiber bezle temizliyorum bölgesel olarak sıfır çizik gigabyte aorus fo32u2 yi

Ragebait falan atıyon heralde :D evet gel senin oledine de bir bant yapıştıralım da çizmeden çıkar görelim
kardes sen ragebait atiyorsun? cocuga ne dedigine baktinmi bi kere. oled monitorun olmadigi yaptigin yorumdam belli

Bende oled olup olmadığını bilmiyorsun. Şaka gibi ekranda bant yapışkanı var diye adama monitör iade ettirecek.
yorumu yapan genc millete yanlis bilgi verip ustunede saldiriyor modlarin millete rastgele cezalar verirken bunun gibileri gormemesi cok yazik

Ekler

• oled.webp
    oled.webp
    145 KB · Hit: 25
gittim mikrofiber bez aldım ağzımla hoğ hoğ yapa yapa buğlandırıp baya nazikçe sildim 5-6 dakika boyunca tekrarladım. Çizilmedi ve tamamen çıktı bir sorun olmadı benden başkasının başına gelmez ama gelirse uygulayabilir :D

Merhabalar dün elime ulaşan gigabyte go27q24a modelinin sol üstünde bant vardı normal bir şekilde çektim çıkardım ama bu şekilde iz kaldı internetten baktım nasıl çıkarabileceğimle ilgili ancak hiçbiri işe yaramadı ve oled olduğu içinde ekstra nazik davranmaya çalışıyorum. Yardımcı olabilecek fikirleriniz var mı?
Dostum iki türlü temizleyebilirsin. Mikrofiber beze bolca distile su sıkıp yapışkan üzerinde bir süre beklet ve yumuşamasını bekle. Bezden su damlamasın ama o kadar değil. Sonra kolay çıkıyor mu bastırmadan dene. Eğer öyle çıkmazsa QD-OLED olduğu için %70 izopropil kullanabilirsin. Mikrofiber beze bir kaç damla damlatıp onunla hızlıca çıkarabilirsin. Sakın kazıyım, tırnaklayım deme.

Geri