AMD Kart Almak Mantıklı mı

Dwordz78

80+
Reaksiyon skoru
10
arkadaşlar xfx rx 6600 xt aldım 9 bin tl ye bir yakınımdan kart neredeyse hiç kullanılmamış furmarkta 10 dakikada 62 dereceyi geçmedi ve fan yükü %35 de oldugu halde geçmedi nasıl fiyat sizce

şuan güncel sistemimde kullanıyorum kartı, çok fazla driver sorunu olan bir kart bunu bilmelisin öncelikle. tüm samimiyetimle söylüyorum bütün güncellemelerin tam olsa bile bir gün kalktığında bir bakmışsın driver sorunu yüzünden oyunlardan atma başlamış tam ekran yaparken siyah ekrana atıp pcyi baştan başlatmış. yani tam bir saatli bomba kendisi. o yüzden artık yeni imza kısmında olan sistemi dizmeye başladım. tüm problemleri bir kenara bırakırsak driver sürücü cart curt problemi çıkartmazsa segmentinde cidden güzel bir kart hayırlı olsun..

Ben olsam 3060ti tercih ederdim ama yine kötü tercih değil. Eğer anakart imkan verirse r5 5600e geç.

7800xt kullanıyorum evdeki bilgisayarımda, performans olarak yerine alabileceğim nvidia kartlardan nerdeyse %40-50 fazla performans veriyor ama driver sorunları yok değil , şans işi biraz.Mesela ben oyunlarda vs hiç atma yaşamadım ama google chrome a girince gri ekran veriyor.Bence de 3060 ti daha iyi olur temiz bulunursa.

arkadaşlar xfx rx 6600 xt aldım 9 bin tl ye bir yakınımdan kart neredeyse hiç kullanılmamış furmarkta 10 dakikada 62 dereceyi geçmedi ve fan yükü %35 de oldugu halde geçmedi nasıl fiyat sizce
Kart iyi de fiyat aşırı pahalı, neredeyse 6700XT fiyatı.

çok pahalı almışsın

bende geçen sene almıştım 1 seneden fazladır kullanıyorum gow1 2, last of us 1 2, uncharted, fc26 falan oynamadım, bir sorun yaşamadım.

Böyle başlık koyacaksanız almayın siz

Geri