❌İndirim Bitti! Kodak X300s 2 Tb 2280 – 2000mb/S M2 SSD 4699 TL! (?)

benim ürün kargoya verildi yazıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adam ilanı 512 gb olarak güncellemiş ismini büyük ihtimal 512 gelir ben de iade ederim

bana da satıcı trendyol iptal edicek beklemek istemiyorsanız siz iptal edin dedi de etmedim kargolandı bugün.

benim ürün kargoya verildi yazıyor

adam ilanı 512 gb olarak güncellemiş ismini büyük ihtimal 512 gelir ben de iade ederim
faturaya baktım 512 gb yollamış... iptal etsene be adam, thh vereceğim biraz burnu sürtülsün.

faturaya baktım 512 gb yollamış... iptal etsene be adam, thh vereceğim biraz burnu sürtülsün.
bende satıcı soru cevap kısmı, ürün mevcutken ilan syfası gibi ss ler mevcut paketi de video eşliğşnde açarim thh ye verirsem haklı çıkar mıyım

bende satıcı soru cevap kısmı, ürün mevcutken ilan syfası gibi ss ler mevcut paketi de video eşliğşnde açarim thh ye verirsem haklı çıkar mıyım
karar her türlü senin lehine çıkacak ama satıcı bende yok falan filan diyip işi yokuşa sürerse icraya vermen gerekiyor o işler de yorucu işler ama genelde icrayı duydu mu satıcı yollar ürünü banka hesabına bloke konuyor çünkü.

Anahtarlık yollamışlar 😂

Ekler

• 64640.webp
    64640.webp
    91.4 KB · Hit: 216
benim
Ben de 512 GB yollarlar diye hiç bulamamıştım ama bu kadarı da arsızlık, özellikle yüksek ücretli kargoları açarken video çekmenin şart olduğu gerçeğini gösterdi bir kez daha.
benimde kargoyu geri çekmişler şimdi tth başvurucam araştırığıma göre bana o 2tb ssd yi yollamak zorundalar çünkü soru cevap kısmındada bin kere söyledim

Rengarenk switch hocam hepsi var :D

Bilmiyorum avukatıma verdim ne yaparsa yapsın artık siz uğraşmayın iade edin, alırken videoya çekmeyi unutmayın.
ben 32gb ram aldım hbden 10 liralık telefon kablosu vermisler ,thh kazandım hb üst mahkemeye tasıdı durusmam var aralıkta bakalım ne diyecekler :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,613
Üyeler
204,483
Son üye
Eowhaym
Geri