Ybs Bölümü İçin 47 Bin TL Bütçeli Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
47000
Selamlar herkese ,
Yönetim Bilişim Sistemleri (YBS) bölümü için bir laptop arayışındayım. Bölümdeki arkadaşlarım ve çevremdekiler Windows işlemcili/sistemli bir model tercih etmemi önerdiler. Oyun oynamıyorum, bu yüzden önceliğim tamamen dersler, programlama ve günlük işler olacak.
Bütçem 47.000 TL'ye kadar çıkabiliyor. Aklımda bazı modeller var ancak almayı düşündüğüm cihazların bildiğiniz kronik bir arızası, kronik ısınma veya donanımsal bir sıkıntısı var mı merak ediyorum.
Bu bütçe aralığında YBS için tavsiye edebileceğiniz veya 'şu modelde şu kronik sorun var, uzak dur' diyebileceğiniz bir cihaz var mı? Deneyimlerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
İncelediğim almayı düşündüğüm model ise bu

Çok teşekkür ederim, önerdiğin Yoga Slim 7 modeli iyi duruyor. Aklıma takılan bir iki şey var , ikisinin de işlemcileri aşağı yukarı benzer seviyelerde gözüküyor ama ThinkBook ile Yoga serisi arasındaki temel farklar tam olarak neler, hangisini tercih etmek daha mantıklı olur? Bir de ben daha önce hiç internetten bilgisayar alışverişi yapmadım, linkini attığın idefix güvenilir bir site mi, oradan sipariş verirsem kargo süreçlerinde veya olası bir hasar durumunda sıkıntı yaşar mıyım, içim rahat edebilir mi? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.🙏🏻

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,569
Üyeler
204,196
Son üye
Kenturk1750
Geri