Hikayesini YouTube'dan İzlediğim Oyunları Tekrar Yüklemeli Miyim?

Reaksiyon skoru
1
Herkese selamlar dostlar, kafama takılan bir ikilemi sizinle paylaşmak ve diğer oyuncular bu durumda ne yapıyor merak ediyorum.
Oyun dünyasında bazı yapımlar var ki başyapıt kabul ediliyor; Cyberpunk 2077, The Last of Us serisi, Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls gibi. Ancak bu oyunların ya mekanikleri bana hitap etmiyor, ya temposu çok yavaş geliyor ya da açık dünyası/görevleri bir süre sonra sıkmaya başlıyor (örneğin Mafia 3'teki tekrara binen görevler gibi).
Mesela GTA 5, Mafia 2, Battlefield serisi, Medal of Honor 2010/Warfighter bu oyunları sıkılmadan bitirdim Battlefield'de çoğu kişinin sevmediği Hardline'yi bile bitirdim yani :D
Böyle durumlarda oyunu yarıda bırakıyorum ama hikayesini, finalini ve evreni çok merak ettiğim için gidip YouTube'dan baştan sona sinematik özetini veya oynanışını izleyerek hikayeyi bitirmiş/tüketmiş oluyorum.
Şimdi gelelim asıl ikilemime: Bu tarz oyunları "Hadi bir de kendim oynayarak bitireyim" diye tekrar yükleyip şans vermeli miyim, yoksa "Zaten hikayesini, sonunu, her şeyini biliyorum, tekrar oynarsam sıkılırım" diyerek hiç bulaşmamalı mıyım?
Zaten bildiğim bir hikayeyi oynamak bana biraz zaman kaybı gibi geliyor ama bir yandan da "acaba kendim oynayarak bitirse miydim" diye içten içe bir kuruntu oluyor.
Siz bu durumda ne yapardınız? Hikayesini önceden bildiğiniz bir oyunu tekrar oynamaya üşeniyor musunuz, yoksa "oynanış her türlü oynatır" mı diyorsunuz? Fikirleriniz nelerdir?

Ben RDR2'nin sonunu bildiğim halde sırf insanlar çok övdüğü için alıp oynadım. Oyuna 19 Temmuz'da başladım, 19 Eylül'de bitti. Yani mekaniği sana hitap etmiyor ve temposu yavaş geliyorsa hiç girme o toplara.

harbi mafia 2 den sonra mafia 3 çok sıkıcı gelmişti 30 dakikada silmiştim bende ama mafia the old country oynadım mafia toc u rraenee den izlemiştim ama yinede oynadım baya sardı eğer geçen hafta ay gibi yakın bir sürede izlemediysen oynanılır. tabi sıkıcı gelen oyunları zorla oynama mesela mafia 3 gibi

Çok oyun seçen biriyim özellikle hikaye tabanlı oyuncuyum online oyun ne oynanmaz derdim sanırım 15 yıl olmuştur hikayeli oyun oynamayalı sürekli rekabetçi takılıyorum şu aralar hikayeli oyun oynamak istiyorum yani kısaca her oyunu oynama sana hitap eden oyunları oyna o zaman bu sıkıntı kalmaz yada Bi müddet hikayeli oyunlardan uzak dur rekabetçi oyna Bi hava değişikliği olsun o zaman düzelirsin.

Çok oyun seçen biriyim özellikle hikaye tabanlı oyuncuyum online oyun ne oynanmaz derdim sanırım 15 yıl olmuştur hikayeli oyun oynamayalı sürekli rekabetçi takılıyorum şu aralar hikayeli oyun oynamak istiyorum yani kısaca her oyunu oynama sana hitap eden oyunları oyna o zaman bu sıkıntı kalmaz yada Bi müddet hikayeli oyunlardan uzak dur rekabetçi oyna Bi hava değişikliği olsun o zaman düzelirsin.
kanka acıkcası oyunda gercekcilikde arayan biriyim mesela elden ring, god of war, witcher gibi oyunlar hiç ilgimi cekmyior hicde oyanamadım düşünmüyorumda ama mesela last of us ta da mutant varlıklar var 1i cok sarmıstı 2si hikaye anlamında sarmadı youtubeden izledim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

harbi mafia 2 den sonra mafia 3 çok sıkıcı gelmişti 30 dakikada silmiştim bende ama mafia the old country oynadım mafia toc u rraenee den izlemiştim ama yinede oynadım baya sardı eğer geçen hafta ay gibi yakın bir sürede izlemediysen oynanılır. tabi sıkıcı gelen oyunları zorla oynama mesela mafia 3 gibi
mafia 1 Definitive Edition hikayesi cok iyi ama nedense mekanikleri kötü geldi mafia 2 harika idi 3de cok sıkıldım sarmadı mafia toc da iyiydi bence coğu kisi sevmemis gibi tocu ama bence iyiydi yani dün mesela cyberpunk yükledim 2-3 saat oynadım sarmadı ytden izledim :D aslında hikayeli oyun da seven biriyim ama çözemedim

Aynı kafadayız dostum mmo rpg tarzı oynayan arkadaşlarım var bazen izlerken buhran geçiriyorum bende bir çok araştırma yapıyorum ne oynayabilirim diye sonra erinip vazgeçiyorum sanırım eskiden güzeldi oyun oynamak. şimdi hala online rekabetçi takılıyorum ama oyun oynayan arkadaşlarım artık pek takılmıyor öyle olunca pc düğmesine bile basmıyorum.

Ben RDR2'nin sonunu bildiğim halde sırf insanlar çok övdüğü için alıp oynadım. Oyuna 19 Temmuz'da başladım, 19 Eylül'de bitti. Yani mekaniği sana hitap etmiyor ve temposu yavaş geliyorsa hiç girme o toplara.
rdr serisine daha baslamadım uzun bir zaman dilimi olunca baslayacagım rdr 1i de oynamayı düşünüyorum bakalım inşallah sıkmaz dün cyberpunk yükledim 2-3 saat oynadım nedense sarmadı spec ops the line bilirsin mesele o bile sardı cyberpunk sarmadı anlamadım aga :D

Aynı kafadayız dostum mmo rpg tarzı oynayan arkadaşlarım var bazen izlerken buhran geçiriyorum bende bir çok araştırma yapıyorum ne oynayabilirim diye sonra erinip vazgeçiyorum sanırım eskiden güzeldi oyun oynamak. şimdi hala online rekabetçi takılıyorum ama oyun oynayan arkadaşlarım artık pek takılmıyor öyle olunca pc düğmesine bile basmıyorum.
kanka valla sistemi daha yeni dizdim küçükken nasip olmamıştı hevesle oynarım her oyunu falan diyordum da öyle olmuyormuş o işler :D

Aynen öyle kırık dökük pc vardı takıla takıla oynasakta çok keyif alırdım şimdi o günlere göre çok çok daha iyi pc var ama ne tat var ne tuz.

rdr serisine daha baslamadım uzun bir zaman dilimi olunca baslayacagım rdr 1i de oynamayı düşünüyorum bakalım inşallah sıkmaz dün cyberpunk yükledim 2-3 saat oynadım nedense sarmadı spec ops the line bilirsin mesele o bile sardı cyberpunk sarmadı anlamadım aga :D

kanka valla sistemi daha yeni dizdim küçükken nasip olmamıştı hevesle oynarım her oyunu falan diyordum da öyle olmuyormuş o işler :D
banada herkes derdi pc alınca o heves kalmıyor oynayamıyorsun harbi ilk başta kalmamış gibiydi ama bi valo girdim kafayı düzeltim sonra valodada hileciler toxicler artınca direkt mafia toc a döndüm sardı şimdi 170gb lık arma 3 ün 130. gb ındayım inmesini bekliyorum reis sende online filan gir kafaya reset at düzelirsin ben öyle yaptım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,979
Üyeler
204,574
Son üye
EzinePeyniri1915
Geri