Tıp genelde torpilli ya, neredeyse her üniversitede farklı muamele görüyorlar.Hangi üniversite? Bide tipin var bizim yok nasil bir kistas hocam?
Tıp genelde torpilli ya, neredeyse her üniversitede farklı muamele görüyorlar.Hangi üniversite? Bide tipin var bizim yok nasil bir kistas hocam?
Sınıfımdan biri benim okuduğum ortaokulda okumuş bir alt sınıf aramızda 1 yaş var. Oda ortaokuldaki bilisim hocasının kuzeniymis. O dönemlerde ben çok büyük bir vukuat islemistim bir sınıf benim yüzümden akşama kadar ders isleyememisti. Bilisim hocası o dönem o vukuati işleyeni (yani beni) ant ictim bulacam bulursam ..... demişti. Bulamadı tabi bugün kuzenine itiraf ettim o yükü attım sırtımdan. 7-8 sene önceki olayim bile bugun gelip ayağıma dolasabiliyor1 tane normal günün yok mu senin?Şaka bir yana hoca gelmiyorsa o kadar takma, 1. sınıfken bizim hocanın biri de ilk hafta gelmişti sonra ameliyat için izin almak zorunda kaldı, yıl boyu gelmedi derslere de gitmedik, sınav zamanı not gönderdi verdik geçtik
![]()