Yardım Donanım Manyaklığımı Şimdilik Noktaladım

X870e master ice anakart alacaktım onun parasına asus b850 neo aldım yanına da bi kasa dostlar bakalım uzun süre bu donanım manyaklığımı giderir gibi sadece anakartta usb 3.0 portu öne type c aktarım yapan cıkış anakartta bi tane bu yüzden biri çalışıp diğeri çalışmayacak
Güle güle kullan hocam süper :peepokalp:

X870e master ice anakart alacaktım onun parasına asus b850 neo aldım yanına da bi kasa dostlar bakalım uzun süre bu donanım manyaklığımı giderir gibi sadece anakartta usb 3.0 portu öne type c aktarım yapan cıkış anakartta bi tane bu yüzden biri çalışıp diğeri çalışmayacak
PC DIY'ın hala böyle aktif olmasını bilmek çok güzel, hele bu zamanlarda ki donanım fiyatları ve kötü haber üstüne kötü habere rağmen özellikle bu tarz melek gibi full beyaz sistemler dizmek çok iyi olmalı. Elinize sağlık hocam, güle güle izleyin 😂

rog eko sistem kurmak çok mantıklı aslında.

Anakartları iyi
Psuları iyi
Sıvı soğutmaları iyi
Monitörleri iyi
Kasalarıda iyi

AMA ÇOOOK PAHALIYA GELİYOR 😪

Ddr5 için anakart sıvı soğutma ve monitör olarak rog düşünüyorumda. Psu benimde seninkiyle aynı zaten.

Sıvı soğutmaları iyi ama o pompa yükseklikleri sinirimi bozuyor nerdeyse egzoz fanının önüne geçecek kadar uzun. Yan cama gelecek 😅

Ama rog ekosistem çok zorluyor bütçe olarak. Bi tek ekran kartını değiştirmeme gerek yok

hoca ekran karıtınıda asus yapaydın ya :D
bu zotacı almış bulundum astral den zamanında cok uygun paraya tabi astrale göre memnunumda satıp değiştiresimde gelmedi hocam sırıf ses cihaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rog eko sistem kurmak çok mantıklı aslında.

Anakartları iyi
Psuları iyi
Sıvı soğutmaları iyi
Monitörleri iyi
Kasalarıda iyi

AMA ÇOOOK PAHALIYA GELİYOR 😪

Ddr5 için anakart sıvı soğutma ve monitör olarak rog düşünüyorumda. Psu benimde seninkiyle aynı zaten.

Sıvı soğutmaları iyi ama o pompa yükseklikleri sinirimi bozuyor nerdeyse egzoz fanının önüne geçecek kadar uzun. Yan cama gelecek 😅

Ama rog ekosistem çok zorluyor bütçe olarak. Bi tek ekran kartını değiştirmeme gerek yok
mantıklı dostum ekosistemi kurdunmu armory denilen nalet bile adam oluyor bi nebze :D bide sıovı soğutucu dediğin gibi devasa şimdi kasa biraz daha büyüyünce tolere ettik banada birsürü satılacak malzeme çıktı :)

PC DIY'ın hala böyle aktif olmasını bilmek çok güzel, hele bu zamanlarda ki donanım fiyatları ve kötü haber üstüne kötü habere rağmen özellikle bu tarz melek gibi full beyaz sistemler dizmek çok iyi olmalı. Elinize sağlık hocam, güle güle izleyin 😂
ben estetik açıdan beyaz sistemleri çok şık buluyorum gözüme çok hitap ediyo hocam teşekkürler saolun :)

ben estetik açıdan beyaz sistemleri çok şık buluyorum gözüme çok hitap ediyo hocam teşekkürler saolun :)
Ben de beyaz sistemleri çok şık ve göze hitap eder buluyorum sizin gibi. Aramızdaki tek fark sanırım ben ya RGB'yi kapatırdım ya da sabit beyaz renge alırdım kontrast uyumu olsun diye.

Sürekli rainbow dönmesi, glow efekti gibi oluyor gözlerimi yoruyor. Ben RGB'nin biraz fazla "Bana bak, bana. Ben bilgisayarım, çok kaliteliyim" tarzı bir bağırmaya ve çığırmaya sebep olduğunu düşünüyorum. Oysa sabit bir renk, atıyorum kırmızı mavi ya da sarı. Sadece olduğu gibi görünür ve bunu bağırmadan yapar.

O yüzden RGB hariç on numara beş yıldız kasa diyorum.

Hatta beyaz renge alıp bir fotoğraf çekebilirseniz çok müteşekkir olurum.

Ben de beyaz sistemleri çok şık ve göze hitap eder buluyorum sizin gibi. Aramızdaki tek fark sanırım ben ya RGB'yi kapatırdım ya da sabit beyaz renge alırdım kontrast uyumu olsun diye.

Sürekli rainbow dönmesi, glow efekti gibi oluyor gözlerimi yoruyor. Ben RGB'nin biraz fazla "Bana bak, bana. Ben bilgisayarım, çok kaliteliyim" tarzı bir bağırmaya ve çığırmaya sebep olduğunu düşünüyorum. Oysa sabit bir renk, atıyorum kırmızı mavi ya da sarı. Sadece olduğu gibi görünür ve bunu bağırmadan yapar.

O yüzden RGB hariç on numara beş yıldız kasa diyorum.

Hatta beyaz renge alıp bir fotoğraf çekebilirseniz çok müteşekkir olurum.
Bende bu gün düşünüp taşınurken rgb leri elden geçirp komple mi söksem diye düşünüyodum astigmat çıktıgından beri ışığa da duyarlıyım bide bu kasaya da gitmedi gibi hatta elimdeki sp icue fanları takmıştım söktüm kullanmadım direk psu kablolarını mı taksam bakacağım zaten lian li leri kontrol edemiyorum bi manası yok gibi

Bu kadar özenle sistem toplasam en sonunda oyun oynayacak hevesim kalmaz ve pc bir köşede öylece durur kendimi biliyorum o yüzden bu toplara hiç girmedim 😄
Hayırlı olsun bu arada.
Bu arada çok doğru tespit kesinlikle öyle oluyor

Üstte 360mm destek var da hava soğutmalar daha kaliteli bana kalırsa hem konfor hem sağlamlık olarak
Bu sıvı soğutmaların zamanla verimi de düşüyor bence

x870 aorus falan alınabilirmiş ama yine de güzel hayırlı olsun
X870 tachyon aldım hemen hemen aynı paraya bu anakartı alınca bi üzüldüm açıkcası kalite değil çağ farkı var malzemede

Bu sıvı soğutmaların zamanla verimi de düşüyor bence

X870 tachyon aldım hemen hemen aynı paraya bu anakartı alınca bi üzüldüm açıkcası kalite değil çağ farkı var malzemede
O anakart aşırı sağlam fiyatına göre sadece ram yeri falan bi değişik geliyor bana :D , ben de rog x870a dan aorus geçince yaşamıştım o duyguyu

O anakart aşırı sağlam fiyatına göre sadece ram yeri falan bi değişik geliyor bana :D , ben de rog x870a dan aorus geçince yaşamıştım o duyguyu
Bide cpu güç bağlantısınun biri bloğa cok yakın parmak falan kalmadı söküp takıyorum derken beni şaşırtan bi cihazdı ana üzüle üzüle iade ettim yinede ekosistemin kölesi oldum şimdş yedek bi tane alıp koysammı kenara diye düşünüyorum 19k ya cok iyi

Geri