🔥İndirim 🔥🔥🔥 Paen %10 Kod 2 Adet Oversize Tshirt 549.50₺ Kargo Dahil 🔥🔥🔥 ( Son 4 Saat )

Anlık olarak ariyorum açan yok birkac saat sonra tekrar denicem olmazsa sikayetvara falan yazicam. Mail atiyorsun donen yok ariyorsun açan yok. 😅 hayal kırıklığı cidden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aradılar cevapsız çağrı var buyrun diyorlar nerden aradığını söylemiyor söylesene olm paen diye bu kim diye dusunuyo insan 🤣 neyse attığım maile döneceklermiş. Bekliyoruz bakalım. Çok değişik bir süreç kurumsallıktan olabildiğince uzak.

Son düzenleme:
2 Tshirt Kargo dahil 549.50₺ kampanyası var arkadaşlar ben 2 beyaz 2 siyah aldım kışın sweat altına giymelik :)

2 Tshirt Kargo dahil 549.50₺ kampanyası var arkadaşlar ben 2 beyaz 2 siyah aldım kışın sweat altına giymelik :)
baya uyguna düşmüş alacak olan arkadaşlara itafen yazıyorum şuan üstümde giyiyorum çok rahat kumaşı ağır ve kaliteli almanızı tavsiye ederim.

baya uyguna düşmüş alacak olan arkadaşlara itafen yazıyorum şuan üstümde giyiyorum çok rahat kumaşı ağır ve kaliteli almanızı tavsiye ederim.
Benimde üstümde şuan beyaz var , forum paenci oldu :D :D

Keşke 2xl filan olsaymış

1 siyah 1 beyaz aldım teşekkürler hocam. 167 62 kg yim S umarım küçük yada büyük gelmez. Genelde ne alsam ya büyük , yada küçük geliyor. 😄

Geri