howl75 iyi. aula mekanik bu aradaBütöem 2500 civarı biraz aşarak howl75 siparişi verdim ama forumlara bakınca başka öneriler var aula f75 gibi?
siparişi iptal edeyimmi ?
öneriniz nedir
Normalde havit kullanıyordum tuşlar kendi kendine basmaya başladıhowl75 iyi. aula mekanik bu arada
Hele birisi var howl 75 i gömmüşNormalde havit kullanıyordum tuşlar kendi kendine basmaya başladı
arkadaşımın tavisyesi üzerine manyetik switchli klavye alayım dedim forumlara bakınca bi canım sıkıldı
ne diyerek gömmüş? manyetik switch daha iyi mekanike göre. mekanikte erime, temassızlık olabiliyor ilerde belli olmaz. mekaniki güncelik kullanıam önerirler genelde. rekabetçi oyunlara manyetik önerilir çünkü daha çabuk tepki verebiliyorsunNormalde havit kullanıyordum tuşlar kendi kendine basmaya başladı
arkadaşımın tavisyesi üzerine manyetik switchli klavye alayım dedim forumlara bakınca bi canım sıkıldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hele birisi var howl 75 i gömmüş
bir kişinin lafına bakarak üründen vazgeçiyorsanız en iyisi siz hiç almayın.Hele birisi var howl 75 i gömmüş
ne diyerek gömmüş? manyetik switch daha iyi mekanike göre. mekanikte erime, temassızlık olabiliyor ilerde belli olmaz. mekaniki güncelik kullanıam önerirler genelde. rekabetçi oyunlara manyetik önerilir çünkü daha çabuk tepki verebiliyorsun
kalitesiz manyetik swit kulanılıyor demiş ti ama bilgili birine benziyordubir kişinin lafına bakarak üründen vazgeçiyorsanız en iyisi siz hiç almayın.
Howl 75 dediğiniz klavye manyetik switchlere sahip. AulaF75 ise mekanik switchlere sahip. Aynı klasmanda bile değiller, beklentiler ve ürünlerin verdikleri şeyler bambaşka. Özellikle online FPS oyunu oynuyorsanız Howl75 o fiyatlara alabileceğiniz en iyi %75'lik seçeneklerden bir tanesi.
2500TLbütçe kaçtı
Outemu White Jade Switch kullanıyor bence bu bütçede gayet iyi bir seçenek. Dilerseniz ürünün fiyatını ve kullandığı switchi dilediğiniz yapay zekaya sorup bu fiyata bu switche sahip bir klavye almak mantıklı mı gibisinden analizinizi yapabilirsiniz.kalitesiz manyetik swit kulanılıyor demiş ti
eywallah haklısınzaten yapay zeka howl 75 almamı önerdi onun önerisi üzerine aldım bi forumlara da göz gezdireyim derken biraz gözüm korkmuştuOutemu White Jade Switch kullanıyor bence bu bütçede gayet iyi bir seçenek. Dilerseniz ürünün fiyatını ve kullandığı switchi dilediğiniz yapay zekaya sorup bu fiyata bu switche sahip bir klavye almak mantıklı mı gibisinden analizinizi yapabilirsiniz.
Zaten dilerseniz paranız olduğunda daha iyi bir switch alıp kendiniz de takabilirsiniz. 2.5K'lık bir klavyeden 15K'lık klavye performansı beklerseniz elbette ki başka yerde gördüğünüz kişi gibi gömebilirsiniz. Ürünün fiyatına göre değerlendirme yaptığınızda Howl75 tekrardan da diyorum %75'lik manyetik switch klavyeler arasındaki en iyi seçeneklerden biri bu bütçede.