R5 7500f | 5060ti 16gb | 32gb Ram İkinci El Fiyatı Ne Olmalı?

mrtkgnoztrk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
315
İkinci elde bir sistem buldum. Detaylar şu şekilde;

• İşlemci: Ryzen 5 7500F
  • İşlemci Soğutucu: Master Hyper 212 Halo White
  • Ekran Kartı: ASUS PRIME GeForce RTX 5060 TI OC 16GB
  • Ram: XPG Lancer Blade 2×16 GB = 32 GB DDR5 6000 MHz CL36
  • Anakart: MSI Pro B650M-B
  • SSD: 1tb legend 900pro
  • Kasa Psu: Rampage ve psu 650w
Sizce ederi nedir? 60 teklif etti ama emin değilim. 53 teklif etmiştim kabul etmemişti.

Sistem 1 yıllıkmış.

ıyı fıyat mı desem kotu mu desem karar veremedım bana kalsa 50k tl ama 55 teklıf edebılırsın hocam ıslemcı ıkıncı elde 6k ram 20k ssd 5k vs vs

İkinci elde bir sistem buldum. Detaylar şu şekilde;

• İşlemci: Ryzen 5 7500F
  • İşlemci Soğutucu: Master Hyper 212 Halo White
  • Ekran Kartı: ASUS PRIME GeForce RTX 5060 TI OC 16GB
  • Ram: XPG Lancer Blade 2×16 GB = 32 GB DDR5 6000 MHz CL36
  • Anakart: MSI Pro B650M-B
  • SSD: 1tb legend 900pro
  • Kasa Psu: Rampage ve psu 650w
Sizce ederi nedir? 60 teklif etti ama emin değilim. 53 teklif etmiştim kabul etmemişti.

Sistem 1 yıllıkmış.
Maxxxxxxxx55k

ıyı fıyat mı desem kotu mu desem karar veremedım bana kalsa 50k tl ama 55 teklıf edebılırsın hocam ıslemcı ıkıncı elde 6k ram 20k ssd 5k vs vs
Bakma ben de 50 teklif etmek istiyorum da mevcut piyasa çok fazla arttı. İkinci elcileri de biliyorsun en değerli mal onların 😄 Arkadaş zaten 65 dedi ilk 60 a kadar düştü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de öyle düşünüyorum bir kaç yorum daha alalım bakalım

Bakma ben de 50 teklif etmek istiyorum da mevcut piyasa çok fazla arttı. İkinci elcileri de biliyorsun en değerli mal onların 😄 Arkadaş zaten 65 dedi ilk 60 a kadar düştü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de öyle düşünüyorum bir kaç yorum daha alalım bakalım
dekı yalandan 55 de gelıp hemen alıyım vs vs ıkna oluyorlar bazen.

pgdede kargo sıkıntı alıcaksna duzgun paketlesın hocam.
Evet farkındayım. Sistem dendiği gibi olmazsa iade sürecinde de karşı sıkıntı çıkartabiliyormuş falan sıkıntı biraz ya. Nakit değil taksitle almaya çalışıyorum. Ama nasıl tam güvenebilirsin ki?

Evet farkındayım. Sistem dendiği gibi olmazsa iade sürecinde de karşı sıkıntı çıkartabiliyormuş falan sıkıntı biraz ya. Nakit değil taksitle almaya çalışıyorum. Ama nasıl tam güvenebilirsin ki?
dogrudur hocam ama bu fıyatlara hemen hemen gamıng gen tr ınce hesapta kredı kartına taksıt yapıyor ıstersen onlarada bır bak derım.

dogrudur hocam ama bu fıyatlara hemen hemen gamıng gen tr ınce hesapta kredı kartına taksıt yapıyor ıstersen onlarada bır bak derım.
Hocam bende qnb ve bonus var sadece. Bir de zaten mesela 55 e bunu aldığını varsay 55 e şu an böyle sistem sıfır alamazsın

Hocam bende qnb ve bonus var sadece. Bir de zaten mesela 55 e bunu aldığını varsay 55 e şu an böyle sistem sıfır alamazsın
sadece ekran kartı tı olmayacak ve 16 gb ramın olacak fakat sıfır garantılı olacak oyle dusun.

Hocam dediğin sistemin muadili hatta 16gb ramli hali şu an incehesap gaming gecesinde 80 bine satılıyor. O da indirimli hali. Ona göre hesapla. 60 bile iyi fiyat. Ama işte 1 yıllık sistem. Nasıl kullandı? Bakım yaparken bişeylere zarar verdi mi, ssd sağlığı nasıl? Satıcıdan detay iste. Aklına yatarsa al derim ben. Kem küm ederse hiç uğraşma.

Geri