Kasım Ayı İndirimlerini Beklemelimiyim?

nirvanayp

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
16000
arkadaşlar sistem toplamada sadece işlemci ve ram kaldı. Şu ana kadar bütçeme uygun bir fırsat yakalayamadım. Piyasaya çok hâkim değilim şu anki fiyatlardan almalı mıyım yoksa Kasım indirimlerini beklemeye değer mi?
16 gb ddr5
7500f

Ben de R7 5800X3D almayı düşünüyorum ne yapsam bilmiyorum 2. el mi yoksa indirim beklemek mi emin değilim ama bekleyeceğim gibi görünüyor şimdilik acelem yok çünkü R7 3700x var gayet iyi zaten şimdilik sadece AM4 ü fullemek istiyorum.

benımde ekran kartı kaldı 9060xt16 gb arıyorum uygun fiyatlı sıfır veya 2. el

ağustostaki fiyatları kasım indirimi diye ısıtıp önümüze sunacaklar, bazılarıda buna şenlik şamata çukulata diye çanak tutacak. kasım indirimlerinden bu sefer ümitli değilim.

2 senedir günlük takip ediyorum piyasayı kasım indirimi diye bir şey yok haberiniz olsun. Sadece vatan indirim yapar kasımda gerisi yalan. Benim gördüğüm en iyi fiyatlar ocak, şuıbat aylarında geliyor garip bir şekilde.. Diğer firmalar canları isterse yılın her ayı her günü indirim yapabilir tamamen rasgele. kasıma denk gelirse kasım indirimi başlığında birkaçı yapar o kadar. Diğerleri de kasım adı altında fiyat saplar.

Son düzenleme:
2 senedir günlük takip ediyorum piyasayı kasım indirimi diye bir şey yok haberiniz olsun. Sadece vatan indirim yapar kasımda gerisi yalan. Benim gördüğüm en iyi fiyatlar ocak, şuıbat aylarında geliyor garip bir şekilde.. Diğer firmalar canları isterse yılın her ayı her günü indirim yapabilirm tamamen rasgele ve kasıma denk gelirse kasım indirimi başlığında birkaçı yapar o kadar. Diğerleri de kasım adı altında fiyat saplar.
Cidden 2yıl önce ki kasımı hatırlamıyorum ama geçtiğimiz kasım fısstı harbiden.Normal kasım indirimi bile değildi sanki.

Geri