bu gray banding ne durumda ortaya çıkıyor yoksa her durumda gözüküyor muİki paneli de bir şekilde çevremden görme fırsatım oldu. Ben tercihimi WOLED panelden yana kullandım. Düşük kaliteli bir VA panelden geçince adeta evrim geçirdim. Bana göre WOLED panellerin tek dezavantajı gray banding onun dışı çok keyifli.
Şu an forumda gri ekranla karşılaşmadım. Bazen denk geliyorum, bazen gelmiyorum garip bir durum ama oyunlarda sıfır sıkıntıbu gray banding ne durumda ortaya çıkıyor yoksa her durumda gözüküyor mu
Hocam sende hangi model var ben parlaklığı baya kısıkta kullanıyorum kontrastı da kıstım gözlerimi çok yoruyor gibi oldu bişeyi mi yanlış yapıyorum. MSI 273qp var. Asus da var xg27ucdmg.Şu an forumda gri ekranla karşılaşmadım. Bazen denk geliyorum, bazen gelmiyorum garip bir durum ama oyunlarda sıfır sıkıntı
Hocam XG27AQDMGR yeni modeli var bende hdr açık parlaklık 90 da kullanıyorum ve gözlerimi yorma gibi bir sıkıntım yokHocam sende hangi model var ben parlaklığı baya kısıkta kullanıyorum kontrastı da kıstım gözlerimi çok yoruyor gibi oldu bişeyi mi yanlış yapıyorum. MSI 273qp var. Asus da var xg27ucdmg.
sensöre göre ekran ile aramda 70 cm var hocam birde mavi ışık filtreli gözlük kullanıyorum ondan olmalıNasıl bi göz var hocam sende. Maşallah.
yüzde 50 60 ideal hocambende sevmiyorum ya parlaklık
Kontrast kaç kullanıyorsun. Uniform brightness açık mı bir de. SRGB de mi wide gamut mu. Çok soru sordum pardonHocam XG27AQDMGR yeni modeli var bende hdr açık parlaklık 90 da kullanıyorum ve gözlerimi yorma gibi bir sıkıntım yok
Sıkıntı yok hocam, ben direkt Auto HDR True Black 400 modunu kullanıyorum kontrast ve parlaklık otomatik ayarlı.Kontrast kaç kullanıyorsun. Uniform brightness açık mı bir de. SRGB de mi wide gamut mu. Çok soru sordum pardon![]()