Pyeongher
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
fps ile çok da derdiniz yoksa monitör kesinlikle hocamHerkes oyle diyor. Yani işlemci alacaktım dedim alsam ne görüntü aynı deneyimi uste tasimak için oledi düşünmeye başladım.
fps ile çok da derdiniz yoksa monitör kesinlikle hocamHerkes oyle diyor. Yani işlemci alacaktım dedim alsam ne görüntü aynı deneyimi uste tasimak için oledi düşünmeye başladım.
Öncelikle Asus'la alakalı bir konu değil tüm oled monitörler de olabilir. Ben kendim monitörüm için konuşuyorum benimkinde neredeyse yok, zaten olmamasına da imkan yok ama ya çok az olur ya çok fazla olur biraz şans işi ama asusun kalite kontrolü iyi çalışıyor çok fazla gray banding problemi olan ürünleri ayırırlarlink var mı ürünün ve bu asuslarda gray banding denen şey oluyo mu olursa ne yapıcaz
Asıl olay görüntü yapıştır gitsin değiyor emin ol. 9800 alabilrdim bende gerek duymadımHerkes oyle diyor. Yani işlemci alacaktım dedim alsam ne görüntü aynı deneyimi uste tasimak için oledi düşünmeye başladım.
Değmiyor galiba ya 2K devam gibi bir kaç sene daha4k almaya değer mi 5080 sistem dizip 2k monitör almayı düşünüyorum çünkü 5080'nin ileride yeni çıkan her oyunun 4k oynatacağını düşünmüyorum 4k monitörde 2k ya çözünürlüğü düşürmekte mantıklı gelmiyor.
zen 6 da değişirim işlemciyi ama alıcam neyi alsam diye kararsızım sadece.Asıl olay görüntü yapıştır gitsin değiyor emin ol. 9800 alabilrdim bende gerek duymadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değmiyor galiba ya 2K devam gibi bir kaç sene daha
Yani çok doğru kasanin içinde ki gücü tam gormek icin iyi bir monitor şart ferrarin var ama basamiyorsun onun gibi.ben 2k aoc 260 hz ips monitörden msi x28 olede gectim oyun oynadıgımı yeni anladım. bence sistem toplarken ilk monitör alınmalı, gerekirse ekran kartından kısıp oled monitör alın. 5080 alıp kötü bir monitörle oyun oynamanın bir anlamı kalmıyor, 5070 alın ama monitörünüz oled olsun.
Suan 4k planım yok hocam32 inç 4k yapıştır geç o berak su gibi görüntüyü görünce çok hoşuna gidecek.
Verdiğin paranin hakkını verdiğini hissedeceksin 2 k alacaksan çok hissedirmisin eh işteyine ips ten kat kat iyidir ama 4k oledin tadı bambaşka çikolata gibi
![]()
Memnunmusun hocam ? Parlaklik falan nasil? Hdr mod nasil?Buraya bir sürü fotoğraf bırakıyorum birden fazla senaryo üretmeye çalıştım. Lamba açık - kapalı farkınıda paylaşıyorum. AOC Q27G42XNE'den Gigabyte GO27Q24A'e geçtim. İki paneldede kendimce en iyi ayarları yaptım. Karşılaştırma SDR modda yapıldı çünkü HDR'yi AOC de doğru düzgün çalıştıramadım.
Genel fark OLED'de özellikle yeşil olmak üzere renkler biraz daha canlı, resmin üstünde grimsi bir tabaka yok ve motion clarity çok çok daha fazla. Kameradan dolayı çok belli olmuyor, gerçekte görmek gerekiyor.
Parlaklık 200 değilde 250-300 olsa tadından yenmezdi. Onun dışında renk ayarlarını tutturmak çok zor. Ama tutturdunuz mu var yaaaaaaa...Suan 4k planım yok hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Memnunmusun hocam ? Parlaklik falan nasil? Hdr mod nasil?