Valorant ( Bozuk Oyun Dosyaları Saptandı ) Hatası

Reaksiyon skoru
0
Merhaba, VALORANT'ta bir sorun yaşıyorum. Valorant ( Bozuk Oyun Dosyaları Saptandı ) Hatası
Ne yaptıysam çözemedim. Bilgisayara format attım, BIOS ayarlarıyla oynadım, bilgisayarın parçalarını söküp tekrar taktım ve RAM'leri test ettim. RAM'lerde hiçbir sorun çıkmadı. Bilgisayar genel olarak tam performansında çalışıyor, ancak VALORANT hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
OYUN SSD"de
PC ÖZELİKLERİ
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X
  • Anakart: MSI MAG B650M Mortar
  • RAM: 32 GB — Crucial DDR5 Pro 2×16 GB
  • Ekran kartı: ASUS TUF Gaming RTX 3060 12 GB
  • İşlemcinin dahili GPU'su: AMD Radeon(TM) Graphics
  • SSD: MLD M800 MLD22M800E31-1000 — 1 TB Gen 5×4
  • Eski depolama: WDC WD10EZEX-00WN4A0, 1 TB HDD
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro, 25H2

Merhaba, VALORANT'ta bir sorun yaşıyorum. Valorant ( Bozuk Oyun Dosyaları Saptandı ) Hatası
Ne yaptıysam çözemedim. Bilgisayara format attım, BIOS ayarlarıyla oynadım, bilgisayarın parçalarını söküp tekrar taktım ve RAM'leri test ettim. RAM'lerde hiçbir sorun çıkmadı. Bilgisayar genel olarak tam performansında çalışıyor, ancak VALORANT hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
OYUN SSD"de
PC ÖZELİKLERİ
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X
  • Anakart: MSI MAG B650M Mortar
  • RAM: 32 GB — Crucial DDR5 Pro 2×16 GB
  • Ekran kartı: ASUS TUF Gaming RTX 3060 12 GB
  • İşlemcinin dahili GPU'su: AMD Radeon(TM) Graphics
  • SSD: MLD M800 MLD22M800E31-1000 — 1 TB Gen 5×4
  • Eski depolama: WDC WD10EZEX-00WN4A0, 1 TB HDD
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro, 25H2
Hocam, ayarlara girin. Riot Client'te Valorant, LoL, TFT falan yazıyor. Oradan Valorant'a girip aşağı kaydırın tamir seçeneğine basın. Büyük ihtimalle düzelir.

Hocam, ayarlara girin. Riot Client'te Valorant, LoL, TFT falan yazıyor. Oradan Valorant'a girip aşağı kaydırın tamir seçeneğine basın. Büyük ihtimalle düzelir.o
Onarma yaptım ama geçici bir çözüm tekrar bozuluyor Hata AppData'daki dosyaları silip onarma yaptım ama aynı sorun devam ediyor.

Antivirüs falan kullanıyor musunuz? Belki antivirüs hile koruma yazılımının dosyalarının yüklenmesini engelliyordur. Veya buna benzer engel olacak bir uygulama varsa kaldırın.

Bir de yazılımsal sorun olmadığını anlamak adına şu konuda önerdiğim her şeyi tek tek yapın.

Ayrıca aygıt yöneticisinden Wifi adaptörünü de devredışı bırakın. BIOS'u ve anakart sitesinden konuda söylediğim şekilde sürücüleri de güncelleyin.

aaaaa
Antivirüs falan kullanıyor musunuz? Belki antivirüs hile koruma yazılımının dosyalarının yüklenmesini engelliyordur. Veya buna benzer engel olacak bir uygulama varsa kaldırın.

Bir de yazılımsal sorun olmadığını anlamak adına şu konuda önerdiğim her şeyi tek tek yapın.

Ayrıca aygıt yöneticisinden Wifi adaptörünü de devredışı bırakın. BIOS'u ve anakart sitesinden konuda söylediğim şekilde sürücüleri de güncelleyin.
Denedim ama aynı sorun devam ediyor

Yahu herşeye ota bişeye aynı rehberi paylaşıp duruyorsun adam sistem bozuk dosyaları diyor rehberin pubg oynarken kalabalık yerlerde takılma ve wifi adaptörü devre dışı bırakma başlıklarıyla onu güncelle bunu güncelle. Şu hazırladığın rehberle adamın yaşadığı sorunun alakası yok. Adam format bile atmış çözülmemiş şunun depolama birimiyle ilgili şüphe barındırdığını düşünemiyor musun?

Kernel power yerler bu mesajın
Cpu kullanımı düşük deriz bu mesajın
gpu ısınıyor deriz bu mesajın
Yok bilgisayarım yumurta pişirmedi sorun ne bu mesajın

Herkesin yaşadığı performans sorunlarına veya bozulmuş şeylere bunları atıp duruyosun. Herkese “şunu yap” demekten bi vazgeç

Milletin hakkına girip zamanlarını çalıyosun sonuç vermeyecek şu rehberinle. Her hastaya aynı ilacı vermeye çalışıp şifa bulacaklarını sanmandan farksız.

Geçenlerde pubgdeyken lobide oyun dosyaları bozuldu. Sebebinin ben ne olduğunu bariz biliyordum. Sen söyle sence sorun neydendi? Sana kalsa senin dediklerini yapsam bi tomar vakit kaybedecektim

IMG_4192.webp

Formattan sonra bile çözülmediyse
Sadece valorantta sorun yaşanıyorsa tahmin edilmesi gereken ilk 2 şey şudur

-Ya depolama donanımında bir hata var
-Ya da valorant setup’ını yazarken setup dosyalarının içeriğinden bazıları yazma esnasında hatalı dosya yazıyor
Dosyayı onardığında bile çözülmüyor

Benimki tahmin bak şunu şunu yap demiyorum

Son düzenleme:
Geri