🔥İndirim 🔥🔥🔥 Paen %10 Kod 2 Adet Oversize Tshirt 549.50₺ Kargo Dahil 🔥🔥🔥

Hocam bi 5 6 renk de bende vardi zaten 😁 babam kumasini cok begendi sorup duruyodu şimdi dedim 2 tanesi 550 4 tane de ona aldik inşallah xl olur 😁
Benim pederde 2 tanesine çöktü dışarda falan giyiyor valla :blobdance: Güle güle kullansın babanız hocam.

Trşekkürler bi siyah bi beyaz sipariş verdim gelsin bakıcam kalştesine

2 tane de ben çektim teşekkürler

1790369660065.webp

Dün aldım bugün teslim edildi. Tam bedenime göre almışım. Kumaşı kalın bayağı kaliteli gibi duruyor her yönüyle beğendim, tek beğenmediğim tarafı yakası biraz dar geldi. Çok dar yakalı t shirtleri giyemiyorum umarım alışabilirim...

Dün aldım bugün teslim edildi. Tam bedenime göre almışım. Kumaşı kalın bayağı kaliteli gibi duruyor her yönüyle beğendim, tek beğenmediğim tarafı yakası biraz dar geldi. Çok dar yakalı t shirtleri giyemiyorum umarım alışabilirim...
Ben de sevmiyorum fakat giydiğinde rahatsiz etmiyor giyerken dar sadece . Güle güle kullanın

Güle güle giyin hocam çok bekliyordunuz :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kalitesi fiyatına göre gayet iyiydi hocam merak etmeyin.
eşofman vardı birde eşofman çektim yanında yine hediye verdi sweat altına uzun beyaz tshity çektim bide bakalım

Ona alışıyorsun hocam çok rahatsız etmiyor

eşofman vardı birde eşofman çektim yanında yine hediye verdi sweat altına uzun beyaz tshity çektim bide bakalım
Eşofmanla sweat gelince bi kalitesi hakkında bilgi geçer misin hocam kış için bende almayı düşünüyorum da

Eşofmanla sweat gelince bi kalitesi hakkında bilgi geçer misin hocam kış için bende almayı düşünüyorum da
Sweat altına xl beyaz tshirt çektim ya ama eşofman gelinc eyazarım

Hocam ben aldım sweat eşofman ikisi de güzel eşofman biraz büyük sweat 10numara geldi bana

Hocam ben aldım sweat eşofman ikisi de güzel eşofman biraz büyük sweat 10numara geldi bana
O zaman bende bi sweat ile eşofman çekeyim :D + 2 tshirt bedavaya gelir ayrı alırsam :blobdance:

Ben mail atmıştım, oradan dönüş sağladılar.
konu tekrardan canlanmış güncelleme geçeyim. Aradılar ellerinde stok olmadığından başka model önerdiler. Yine yıkamalı gri mağdur etmek istemediler yani ama telefonda konuşan arkadaş en son ofluyordu :)

Geri