Gözlükden Lens'e Geçmek Ne Kadar Maliyetli ?

BıgDream

80+
Reaksiyon skoru
7
Çocukluğumdan beri gözlük kullanıyorum VE artık lense geçmek istiyorum

Aktif kullnan birisi varsa bana yaşadıklar deneyimi anlatabilirmi

maliyeti ne kadar?

Kullanmadim hic uzun sure once istemistim ama miyop+astigmat olunca fiyati artmisti bende vazgecmistim. Alistim gozluk devam.

Lense geçmek için gözüne baktırmalısın ilk başta

evde gozluk kullanmaya devam ediyorum lensi disari cikarken takiyorum cunku uzun kullanimda gozu yoruyor ve kurutuyor. takip cikarma 2 dk bile surmuyor hemen alisirsin. aylik lensler 1.5-2k civari 1 ay giden 3 cift lens cikiyor icinden toplam 3 ay kullaniyorsun. lens suyun bitince lens suyu alman lazim her gun suyunu degistirmek gerekiyor 300 500 civari yani minimum aylik 600 lira masrafi var

evde gozluk kullanmaya devam ediyorum lensi disari cikarken takiyorum cunku uzun kullanimda gozu yoruyor ve kurutuyor. takip cikarma 2 dk bile surmuyor hemen alisirsin. aylik lensler 1.5-2k civari 1 ay giden 3 cift lens cikiyor icinden toplam 3 ay kullaniyorsun. lens suyun bitince lens suyu alman lazim her gun suyunu degistirmek gerekiyor 300 500 civari yani minimum aylik 600 lira masrafi var
ben motor aldığım için kaskın içinde gözlük rahat olmuyor. o yüzden motorda kullanayım dedim. teşekkür ederim:)

Yaklaşık 15 sene gözlük kullandıktan sonra lens ile yılı tamamlayamadım. Gözün uyum gösterirse gözlükten çok daha rahat. Fakat benim gibi her şeye hassasiyetin varsa işkenceye dönüyor. Lazer operasyon için randevu aldım şimdi de.

Maliyet olarak bir şişe solüsyon 400₺ civarı. Bir aydan fazla gidiyor. Lens 1500₺ civarı. Normalde 3 ay gidiyor.

Geri