Atatürk'e “Soykırımcı” İftirası Atıldı! (Hoı4)

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bir işe yaramadı gördüğün gibi iade talebi oluştursaydık daha da etkili olacaktı.En azından tepkimizi valve görecekti.
Oluştur iade talebini, oluşturanlar vardı birkaç defa bota düşersin ama alırsın paranı belki geri.

Gayet de tepkiler işe yaradı bu arada. Sanki yorumlar gizlendiğinde halkın siniri bitti gitti oldu. Bir daha kimse oyununu almaz, herhangi bir platformda karşımıza yeni içeriği çıktığında onun da puanlarını indiririz. Aynı şekilde birçok farklı platformda ne yazsalar tepki görmeye devam da edecekler.

Türkler bunlarının pazarının %35'ini falan oluşturuyordu. En büyük mod üreticisi Türk'tü ve o da bıraktı şimdi.

Kendilerine kolay gelsin diyorum. Bir adilik uğruna bir kitleyi silip attı pazarından. Çok zekice bir hareket tebrik ederim.

Özür dileyip kovsalar da o adiyi büyük bir kitle yine yanaşmayacak artık oyunlarına.

Oluştur iade talebini, oluşturanlar vardı birkaç defa bota düşersin ama alırsın paranı belki geri.

Gayet de tepkiler işe yaradı bu arada. Sanki yorumlar gizlendiğinde halkın siniri bitti gitti oldu. Bir daha kimse oyununu almaz, herhangi bir platformda karşımıza yeni içeriği çıktığında onun da puanlarını indiririz. Aynı şekilde birçok farklı platformda ne yazsalar tepki görmeye devam da edecekler.

Türkler bunlarının pazarının %35'ini falan oluşturuyordu. En büyük mod üreticisi Türk'tü ve o da bıraktı şimdi.

Kendilerine kolay gelsin diyorum. Bir adilik uğruna bir kitleyi silip attı pazarından. Çok zekice bir hareket tebrik ederim.

Özür dileyip kovsalar da o adiyi büyük bir kitle yine yanaşmayacak artık oyunlarına.
İste hala özür dilemedi şerefsizler bir modu koskoca Tr topluluğuna eşit görüyorlar.Steam de yaptı yapacağını zaten bütün incelemeleri gizledi.Murat abigf nin dc sunucularını basması daha çok ise yaramıstır.İade talebi oluşturmamız da yüksek ihtimal bir işe yaramazdı ama inceleme yazmaktan daha büyük bir tepki olurdu bence.Burada yapacağımız en anlamlı şey paradoks oyunlarını yasatlakmak olur çünkü adamlar resmen bize hakaret etti.Başka bir ülkede o ülkenin liderine böyle hakaret edilse çoktan yasaklanmıstı.

20 yıldır ülkeyi yönetenler hep bir gözünü, kulağını kapata kapata durumu bu hale getirdiler.Hala daha pasif kalacakları için katlanarak artacak bu tarih yaratma.La Fontaine masalları gibi yazıyorlar durmadan.150-200 milyon Türkün en az 150 milyonun değerini ağızlarına sakız ediyorlar diğer Türki devletlerin bile uyumaması lazım.Batı itlerine bile dokundurmuyor..Hoş Atatürk'ün anasına iftira atan adam Çanakkale gibi sözde ulusalcı şehirde burnu bile kanamadan YILLARCA işine gücüne devam edebildiyse aslında iş çoktan bitmiş ama neyse......

Son düzenleme:
20 yıldır ülkeyi yönetenler hep bir gözünü, kulağını kapata kapata durumu bu hale getirdiler.Hala daha pasif kalacakları için katlanarak artacak bu tarih yaratma.La Fontaine masalları gibi yazıyorlar durmadan.150-200 milyon Türkün en az 150 milyonun değerini ağızlarına sakız ediyorlar diğer Türki devletlerin bile uyumaması lazım.Batı itlerine bile dokundurmuyor..Hoş Atatürk'ün anasına iftira adam adam Çanakkale gibi sözde ulusalcı şehirde burnu bile kanamadan YILLARCA işine gücüne devam edebildiyse aslında iş çoktan bitmiş ama neyse......

Aynı kafada oldukları için tepki vermiyorlar. Zamanında hem kendilerinin hem de kol kanat gerdikleri şarlatanların yaptıkları açıklamalar uluslararası alanda duyulsa / bilinse, ülke olarak ciddi sıkıntıya gireceğiz. Çerçeve yasanın devede kulak kaldığı dönemlerden geçtik biz.

İste hala özür dilemedi şerefsizler bir modu koskoca Tr topluluğuna eşit görüyorlar.Steam de yaptı yapacağını zaten bütün incelemeleri gizledi.Murat abigf nin dc sunucularını basması daha çok ise yaramıstır.İade talebi oluşturmamız da yüksek ihtimal bir işe yaramazdı ama inceleme yazmaktan daha büyük bir tepki olurdu bence.Burada yapacağımız en anlamlı şey paradoks oyunlarını yasatlakmak olur çünkü adamlar resmen bize hakaret etti.Başka bir ülkede o ülkenin liderine böyle hakaret edilse çoktan yasaklanmıstı.
Yaş kaç güzel kardeşim benim

Boykot, grev, sendika, örgütlenme gibi olayları kapitalizm her yerde yasakladı ve içini boşalttı. Bir arada hareket edemiyor kimse. Hep ayrı yönlerimizi yarıştırır hale geldik. En temel sağlık, eğitim, barınma, beslenme, gelir eşitsizliği gibi konularda bile bir araya gelemiyoruz. Kapitalist firmalar, dijital şirketler para kaybetmediği sürece kimseyi umursamaz. Oyuncu topluluklarının hakkını savunabilecek büyük bir oluşum hala yok maalesef. Radikal, agresif ve rijit söylemleri olan insanlar ve gençler de inanılmaz çoğaldı. Bunun yerine keşke önce birbirimize sahip çıkıp ortak sorunlarımız için mücadele edebilsek. Bu durumda da en doğrusu topluca hareket etmektir. Oynamazsın, sosyal medyada ve forumlarda, steam içerisinde negatif puan basarsın. Türkiye ve Avrupa'da bile dava açarsın Steam'e. Çinliler kendileri ile ilgili her konuda eksi basıyor. Sorun da olmuyor. Ama Türkiye'ye yasak. :) İkiyüzlülük dışında bir şey değil. Bunu da Atatürkçü olmayan birisi olarak söylüyorum. Çifte standart benim ülkeme, vatandaşıma, coğrafyama uygulanmamalı. Buna razı gelirsem bana da uygulanır üstelik. Tıpkı iç meselelerde olduğu gibi. O yüzden umarım bu konuda doğru düzgün bir mücadele ve birliktelik oluşur.

Boykot, grev, sendika, örgütlenme gibi olayları kapitalizm her yerde yasakladı ve içini boşalttı. Bir arada hareket edemiyor kimse. Hep ayrı yönlerimizi yarıştırır hale geldik. En temel sağlık, eğitim, barınma, beslenme, gelir eşitsizliği gibi konularda bile bir araya gelemiyoruz. Kapitalist firmalar, dijital şirketler para kaybetmediği sürece kimseyi umursamaz. Oyuncu topluluklarının hakkını savunabilecek büyük bir oluşum hala yok maalesef. Radikal, agresif ve rijit söylemleri olan insanlar ve gençler de inanılmaz çoğaldı. Bunun yerine keşke önce birbirimize sahip çıkıp ortak sorunlarımız için mücadele edebilsek. Bu durumda da en doğrusu topluca hareket etmektir. Oynamazsın, sosyal medyada ve forumlarda, steam içerisinde negatif puan basarsın. Türkiye ve Avrupa'da bile dava açarsın Steam'e. Çinliler kendileri ile ilgili her konuda eksi basıyor. Sorun da olmuyor. Ama Türkiye'ye yasak. :) İkiyüzlülük dışında bir şey değil. Bunu da Atatürkçü olmayan birisi olarak söylüyorum. Çifte standart benim ülkeme, vatandaşıma, coğrafyama uygulanmamalı. Buna razı gelirsem bana da uygulanır üstelik. Tıpkı iç meselelerde olduğu gibi. O yüzden umarım bu konuda doğru düzgün bir mücadele ve birliktelik oluşur.
Modern dünyanın içine doğan nesilden bir arada haraket etmesini bekmelek zaten zor bir şey en azından ne kopartırsak kardır

Amerikalıların Kızılderili soykırımına denk kitlesel bir yok ediliş örneği insanlık tarihinde yok. Hatta yerli halkın yiyecek kaynaklarından biri olan bizonların soyunu kurutacak kadar gözleri dönmüştü.
Avrupa ve Amerika'nın Kızılderililere yönelik soykırımı ve bizon katliamı Batı dünyasında uzun süre sistematik olarak görmezden gelinmiş veya hafifsenmiştir; bunun özünde "işlerine gelmesi" değil, Batı hegemonyasının söylem gücünü kullanarak kendi tarihsel suçlarını bastırması ve seçici olarak bazı trajedileri hatırlamasıdır. İki olayın "hatırlanma derecesindeki" farklılığı, ölçek farkından değil, siyasi ihtiyaçlardan ve söylem stratejilerinden kaynaklanmaktadır.

I love DeepSeek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,155
Üyeler
204,629
Son üye
mustafaarda
Geri