Afacan Dennis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 259
Çok güzel görünüyor sistem de güzel olmuş hayırlı olsun vallaSistem son halini almış durumda bana bant önerebilir misiniz? sıvı soğutmanın pompa kablosu siyah onu halledeceğimde
Var bende bi tane erir diye tırstımBeyaz elektrik bandı al işte.
Saolun hocam daha iyileri sizin olsun sade bi tema vereyim dedimÇok güzel görünüyor sistem de güzel olmuş hayırlı olsun valla
Mayıs başında 45k ya o sistemi iade etmeyecektim belki daha iyisi gelir diye. Bir daha doğrulamadıkSaolun hocam daha iyileri sizin olsun sade bi tema vereyim dedim
daralan makaron lazım knka sana. Ben de var da kargosu kendinden pahalı olur verirdim sanaSistem son halini almış durumda bana bant önerebilir misiniz? sıvı soğutmanın pompa kablosu siyah onu halledeceğimde
Ekran kartı nedir zımba gibi duruyorSistem son halini almış durumda bana bant önerebilir misiniz? sıvı soğutmanın pompa kablosu siyah onu halledeceğimde
Zotac 5080 solidEkran kartı nedir zımba gibi duruyor
Sprey boyada bi eski kasayı boyayım dedim hep aktı döküldübantla güzel olmaz sprey boyayla boya
knk makaronu ısıtayım derken çakmakla altta kabloyu yakar benden söylemesidaralan makaron lazım knka sana. Ben de var da kargosu kendinden pahalı olur verirdim sana
elektrikçilerde var elektrikçi arkadaşın varsa o yapsın
Woer Isı Ile Daralan Makaron Beyaz 6.4mm - 5 mdaralan makaron lazım knka sana. Ben de var da kargosu kendinden pahalı olur verirdim sana
elektrikçilerde var elektrikçi arkadaşın varsa o yapsın
Oda var risk sağlam bant çözer işi aslındaknk makaronu ısıtayım derken çakmakla altta kabloyu yakar benden söylemesi
valla benim elim pek yatkın değil biraz da sakarım ama yakmadımknk makaronu ısıtayım derken çakmakla altta kabloyu yakar benden söylemesi