🔥İndirim Montech Xr Kasa + Alpha Bronze 850w Atx 3.1 Psu 4.599 TL!

Ekler

• 1000132891.webp
    1000132891.webp
    933.4 KB · Hit: 170
Kullanıyorum. Güzel kasa cw denk geldi bana ama sadece yüksek fps de. Malzeme kalitesi fena değil. Camlar ve arka kapak vidasız açılıyor. Toz filtreleri yeterli. Fanların performansı iyi. Argbsi Bi tık kötü. Fiyat zaten buydu. 4k ya aldık indirimde.

Edit kabloları sleeved görünümlü plastik kaplama, kablo tarağı yok.
12 vhwpr üzerinden 450w veriyor.
Ekstra fanlari ne aldin

Ekler

• 1000132769.webp
    1000132769.webp
    1.1 MB · Hit: 69
High power revo 850w bundan daha iyi güç kaynağı diyor listeyi hazırlayanlar. Buna C- , high power a C vermişler. High power 3800 iken bu çok daha azı eder. High power marka servis ve garanti altyapısı oturmuş durumda. Montech ürünü daha iyi olsa bile (değil diyorlar) servis ve garanti önemli etken.

High power revo 850w bundan daha iyi güç kaynağı diyor listeyi hazırlayanlar. Buna C- , high power a C vermişler. High power 3800 iken bu çok daha azı eder. High power marka servis ve garanti altyapısı oturmuş durumda. Montech ürünü daha iyi olsa bile (değil diyorlar) servis ve garanti önemli etken.
C- kim vermiş?
Marka yurt dışında 6 yıl garanti verdiği ürünlere burdada 6 yıl garanti veriyor bu arada.
Birde High Power servis ve garanti altyapısı oturmuş dediğin Teknobiyotik mi?

C- kim vermiş?
Marka yurt dışında 6 yıl garanti verdiği ürünlere burdada 6 yıl garanti veriyor bu arada.
Birde High Power servis ve garanti altyapısı oturmuş dediğin Teknobiyotik mi?

Doğru düzgün sitesi bile yok firmanın. Sitesinde alpha serisi güç kaynağı bile gözükmüyor. 6 yıl garanti verdiğine dair hiç bir yazı ispat yok. Gold serisinde bile 5 yıl olan garanti en iyi ihtimalle bronze da 3 yıldır.

High power ı teknobiyotik getirmiyor artık eskidendi o.

Son düzenleme:
Kullanıyorum. Güzel kasa cw denk geldi bana ama sadece yüksek fps de. Malzeme kalitesi fena değil. Camlar ve arka kapak vidasız açılıyor. Toz filtreleri yeterli. Fanların performansı iyi. Argbsi Bi tık kötü. Fiyat zaten buydu. 4k ya aldık indirimde.

Edit kabloları sleeved görünümlü plastik kaplama, kablo tarağı yok.
12 vhwpr üzerinden 450w veriyor.
cw durumu ne düzeyde hocam? Birde fan sesi nasıl kontrol edilebiliyormu hızı? az önce sipariş verdim duruma göre iptal edebilirim.

Doğru düzgün sitesi bile yok firmanın. Sitesinde alpha serisi güç kaynağı bile gözükmüyor. 6 yıl garanti verdiğine dair hiç bir yazı ispat yok. Gold serisinde bile 5 yıl olan garanti en iyi ihtimalle bronze da 3 yıldır.

High power ı teknobiyotik getirmiyor artık eskidendi o.
Alpha serisinin olmaması normal kasaya özel model çünkü. 6 yıl garantili soğutucusu varmış onda geçerliymiş mesela.

Sadece kasa olarak kullanıyorum çok memnunum ama PSU nasıldır bilmiyorum. Fazeon, Rampage, Gamepower almaktansa her türlü gözü kapalı alınır ama.

Geri