eyuphan7575
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Miniöde özelinde problem yaşaman mümkün hocam deneyimlerini aktarırsan sevinirim. Daha önce bazı yorumları okuyup cesaret edememiştim.PC topluyorum Hb de buna denk geldim 5900 TL’ye outlet ama satıcı miniöde alınır mı sizce biri almış on numara diye yorum yazmış
Herkes kötülemiş aynen ama hb nin iade sistemi çok iyi ondan yana bu sıkıntı olmayacağını düşünüyorum alsam iadede sorun yaşamam heraldeMiniöde özelinde problem yaşaman mümkün hocam deneyimlerini aktarırsan sevinirim. Daha önce bazı yorumları okuyup cesaret edememiştim.
Durumu belli olmaz bence, vatandan outlet anakart almıştım ben beklediğimden baya kötü durumdaydı anakart, sırf ikinci elle aynı fiyat ve satan birini bulmakla uğraşmayım direkt alayım diye kabul ettim.PC topluyorum Hb de buna denk geldim 5900 TL’ye outlet ama satıcı miniöde alınır mı sizce biri almış on numara diye yorum yazmış
Bilemedim alsammı yaDurumu belli olmaz bence, vatandan outlet anakart almıştım ben beklediğimden baya kötü durumdaydı anakart, sırf ikinci elle aynı fiyat ve satan birini bulmakla uğraşmayım direkt alayım diye kabul ettim.
İadede zorluk çıkarmıyorlarsa ve bağlayacak paran varsa denenir durumu iyiyse kabul edilir yoksa gerek yok.
Satıcı hepsiburada değil ki rastgele birisiHerkes kötülemiş aynen ama hb nin iade sistemi çok iyi ondan yana bu sıkıntı olmayacağını düşünüyorum alsam iadede sorun yaşamam heralde
Aynen ne tercih edebilirim bunun yerineSatıcı hepsiburada değil ki rastgele birisi![]()
İşlemcin ne max bütçen ne anakart içinAynen ne tercih edebilirim bunun yerine
R5 7600x 6kİşlemcin ne max bütçen ne anakart için
B850mk al geç knk o zmnR5 7600x 6k