🔥İndirim Dark Guardian 4 Frgb Led Fan Cam Yan ve Mesh Ön Panel Bilgisayar Kasası 1.248₺

Hay bunların kargo parasına tüküreyim. Ellerinde çürüdü kasalar hâlâ akıllanmadılar.

Yanlış ön tarafta 360 desteği var yukarı 240 yada 280 pro modelinde 360 var sanırım.

FRGB : tek renk rengarenk yanıyor. Bu paraya havadar bir kasa yakın olan alabilir.
Tam öyle olmayabilir, bende bu Darkın işlemci soğutucusu var yine FRGB diyor ama ledler ARGB fanların standart renk döndüren modu gibi renk değiştirerek yanıyor. Tabi kontrol etme veya farklı moda alma şansı yok gücü verdiğin gibi o modla yanıyor.

Kargo ücreti böyle olmasa alırdım bu arada ama tuzlaya git kasayı al bunu bilmem kaç tane toplu taşıma aracı kullanarak yap falan işkence olur sadece o civara yakın oturanlara iş görebilir.

gidin ikincielden alın fanları frgb miş bence daha iyi modeller alınabilir ikincielden. Tabi depoya yakın olanda düşünebilir.

nasıl bu kadar yüksek kargo çıkıyor anlamıyorum. 25 desi (neredeyse 2 kasa boyutu) 40 kilo ürünü ptt kargo ile ankaradan istanbula 425 liraya gönderdim. Bunların anlaşması falan yok mu?. Ben bireysel anlaşmasız 425 liraya dev gibi koli gönderdim yani.

Geri