Yardım Samsung Galaxy Tab S11 Alınır mı??

7 ekimde s12 ultra çıkacak diyorlar 1 hafta bekle bence

Kumlanma benim için sorun olmaz rahatsız edecek seviyede degilse
Ben olsam ikinci el temizinden Samsung tab s10 ultra alırdım (klavyeli olanlarını diyorum bu tabletten en iyi verimi klavyesiyle alırsın)

Yakında S12 serisi çıkacak onu bekle
7 ekimde s12 ultra çıkacak diyorlar 1 hafta bekle bence
Onumu alayim yoksa s11 in fiyatımı düser?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben olsam ikinci el temizinden Samsung tab s10 ultra alırdım (klavyeli olanlarını diyorum bu tabletten en iyi verimi klavyesiyle alırsın)
Taksit lazım

Onumu alayim yoksa s11 in fiyatımı düser?

Taksit lazım
Bence satıcılara sor taksit yapıyorlar mı öğren klavyeyi de satın almayı unutma

Şahsi düşüncem S11'in o kadar etmiyeceği yönünde çünkü ekran boyutu küçük

40k bütçe var daha da çıkabilirim 128veya 256gb modelini alacam ders çalışmak ve laptop görevini görmesi için lazım arada sırada dex ten emületörle oyunda oynarım s24 üm olduğu için samsung tablet almak istedim. Bu bütçede daha iyi bir altarnetif varmı?
Ben tab s10 fe kullanıyorum. 12 gb ram 256 gb depolama 26k gibi bişeye almıştım vatandan 2 ay oldu alalı. Hiç sorun yaşamadım oyunda oynadım ders için aldım dersde yaptım kalemi güzel kalemindede bi sorun yaşamadım. S10 fe alıp kalanıyla klavyeli kılıf alabilirsin yada mouse falandır. Ve s11 daha çok oyun için 120 hz ekranı var ama ders için aldığından işine yaramaz. Bataryalarıda s11 8400 mah s10 fe 8000 çok bir fark yok 2side 45w. Ben s10 fe öneririm sen yine araştır içine sineni al şimdiden hayırlı olsun

Bence satıcılara sor taksit yapıyorlar mı öğren klavyeyi de satın almayı unutma

Şahsi düşüncem S11'in o kadar etmiyeceği yönünde çünkü ekran boyutu küçük
11 inç hiç küçük değil daha buyukleri televizyon gibi taşımasıda zor

Ben tab s10 fe kullanıyorum. 12 gb ram 256 gb depolama 26k gibi bişeye almıştım vatandan 2 ay oldu alalı. Hiç sorun yaşamadım oyunda oynadım ders için aldım dersde yaptım kalemi güzel kalemindede bi sorun yaşamadım. S10 fe alıp kalanıyla klavyeli kılıf alabilirsin yada mouse falandır. Ve s11 daha çok oyun için 120 hz ekranı var ama ders için aldığından işine yaramaz. Bataryalarıda s11 8400 mah s10 fe 8000 çok bir fark yok 2side 45w. Ben s10 fe öneririm sen yine araştır içine sineni al şimdiden hayırlı olsun

11 inç hiç küçük değil daha buyukleri televizyon gibi taşımasıda zor
Küçükten kastım s10+'ın 12.4 inç olması, s11'inse 11 inç olması

Haklısın diğerlerine gore kucuk ama ideal benim kullanan arkadaşlarım var kutuphaneye falan getiriyor çantaya zor sığıyor yani gereksiz buyuk

40k bütçe var daha da çıkabilirim 128veya 256gb modelini alacam ders çalışmak ve laptop görevini görmesi için lazım arada sırada dex ten emületörle oyunda oynarım s24 üm olduğu için samsung tablet almak istedim. Bu bütçede daha iyi bir altarnetif varmı?
Ve s10fe nin şimdi fiyatına baktım vatanda 256 gbı 24k 6 taksitde oluyor ben 23e almışım bu arada az önce baktım taksidini hala oduyom

Haklısın diğerlerine gore kucuk ama ideal benim kullanan arkadaşlarım var kutuphaneye falan getiriyor çantaya zor sığıyor yani gereksiz buyuk

Ve s10fe nin şimdi fiyatına baktım vatanda 256 gbı 24k 6 taksitde oluyor ben 23e almışım bu arada az önce baktım taksidini hala oduyom
S10FE'de bildiğim kadarıyla dex modu aktifleştirilmiyor biraz da ondan dolayı klavyeli s10 ultra öneriyorum

Sanırım klavyeli s10+ en mantıklısı ya

Ben kullanıyorum aktifleşiyor
S10+ klavyesinde dex diye bir tuş var ona basınca tabletin ekranında dex modunu kullanabiliyoruz

Bu bildiğim kadarıyla s10fe'de yok

@flyingatm hocam sen de bu konuda bilgilisin saırım yorumunu alabilrmiyim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,578
Üyeler
204,468
Son üye
system2020
Geri