Bütçeyi baya artırabilirsen bunu öneririm110kya en fp oyunluk lapropu arıyorum. Ünide kullanmalık bişeler işte.
Oyun laptopu demis expertbook ne alakaBütçeyi baya artırabilirsen bunu öneririm
![]()
Asus ExpertBook Ultra B9406CAA-UX7641TB1D Ultrabook
Asus ExpertBook Ultra B9406CAA-UX7641TB1D Ultrabookdetaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu kadar bütçe çıkmıyorsa da bunu alınız
![]()
Game Garaj Slayer5 9XL-5070Ti Laptop
Game Garaj Slayer5 9XL-5070Ti Laptopdetaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu da olmuyorsa bunu alınız
![]()
Acer Nitro 18 AI AN18-61-R4RM Laptop
Acer Nitro 18 AI AN18-61-R4RM LaptopNH.QYFEY.001detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam intel core ultra serisi bir işlemcinin olması daha mantıklı olacaktır
Bunlara bakılabilir. Özellikle Game Garaj gayet mantıklı. 32 GB RAM ile geliyor.
Üni demiş ya bunların pil ömrü baya iyi oluyorOyun laptopu demis ultrabook ne alaka
%50 bütçe artırımına ek olarak oyun laptopu istemis hocam. Bu paraya bi 5070ti laptop+ m2 macbook alır. Gereksiz bir laptop üni icin. Ayrıca son seri ryzenlar daha iyi pil ömrü sunuyor laptoptaHocam intel core ultra serisi bir işlemcinin olması daha mantıklı olacaktır
Attığınız game garaj her ne kadar 32 gb ram'e sahip olsa da pil ömrü kötü olacaktır bu yüzden üni için alınmaz daha iyisi var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Üni demiş ya bunların pil ömrü baya iyi oluyor
Oyunda da çok iyi olmasa da 4060 performansı verebiliyor
Oled ekranı olması da bir artı
Doğrudan AMD CPU daha mantıklı olmaz mı? Oyun oynayacaksa 5070 üzerinden oynamaya devam eder, AMD CPU'ların zaten ekran süresi Intel'e göre daha iyi.Attığınız game garaj her ne kadar 32 gb ram'e sahip olsa da pil ömrü kötü olacaktır bu yüzden üni için alınmaz daha iyisi var
Macbook tavsiye etmeyi bizde biliyoz hocam programlar desteklemiyor yoksa Macbook önericektim%50 bütçe artırımına ek olarak oyun laptopu istemis hocam. Bu paraya bi 5070ti laptop+ m2 macbook alır. Gereksiz bir laptop üni icin. Ayrıca son seri ryzenlar daha iyi pil ömrü sunuyor laptopta
Değil hocam intel 3 nanometre mimariye sahip amd ise 4~ nanometre mimariye sahipDoğrudan AMD CPU daha mantıklı olmaz mı? Oyun oynayacaksa 5070 üzerinden oynamaya devam eder, AMD CPU'ların zaten ekran süresi Intel'e göre daha iyi.
Yanlısın var pil ömründe dedigin iki islemcide ryzen çok çok daha iyi. Ayrıca ben macbook tavsiye etmemisim ki. Onu alacagıma onu alırım demisim. O fiyata o laptopu üni ve oyun için almanın aptallık harici bir açıklaması yok.Macbook tavsiye etmeyi bizde biliyoz hocam programlar desteklemiyor yoksa Macbook önericektim
4 nanometre ile 2 nanometre bir mi hocam intel çok daha iyi pil ömrü performansı verir
(2 nanometre dediğim ultra x7, 4 nanometre dediğim ryzen ai max+)
Değil hocam intel 3 nanometre mimariye sahip amd ise 4~ nanometre mimariye sahip
(İntel dediğim ultra 7 275hx amd dediğim ryzen ai 9 365)
Yanlısın var pil ömründe dedigin iki islemcide ryzen çok çok daha iyi. Ayrıca ben macbook tavsiye etmemisim ki. Onu alacagıma onu alırım demisim. O fiyata o laptopu üni ve oyun için almanın aptallık harici bir açıklaması yok.
Bir de videodaki işlemci 3 nanometre, ultra x7 ise 1.8 nanometreYanlısın var pil ömründe dedigin iki islemcide ryzen çok çok daha iyi. Ayrıca ben macbook tavsiye etmemisim ki. Onu alacagıma onu alırım demisim. O fiyata o laptopu üni ve oyun için almanın aptallık harici bir açıklaması yok.
Yahu ise yaramayan laptopun pilini ne yapacak bu adam? Gitsin 20k ya alsın laptop onunda pili gidiyor. Bir amacı yok laptopu. 155k ya. Oyun oyun yok fp. Fplik yokDeğil 11.20'yi izle
Bir de videodaki işlemci 3 nanometre, ultra x7 ise 1.8 nanometre
taraflı bir test. Gerçek dünya verileri ai 365in 275hxten cok cok daha iyi batarya sundugunu veriyor dünyadaki diğer testlere bakabilirsin. Fanboylugun luzumu yok. 275hx in rakibi değil ki zaten 365.Değil 11.20'yi izle
Bir de videodaki işlemci 3 nanometre, ultra x7 ise 1.8 nanometre
İşe yarıyor hocam oyun da oynatıyor, içinde arc b390 grafik birimi var incelemeni öneririmYahu ise yaramayan laptopun pilini ne yapacak bu adam? Gitsin 20k ya alsın laptop onunda pili gidiyor. Bir amacı yok laptopu. 155k ya. Oyun oyun yok fp. Fplik yok
Yav hocam fanboy falan değilim taraf tutmuş diyorsun dünyadaki diğer testler dediğin ne hocam en azından ben sana test gösteriyorum sen ne diyorsun taraf tutmuş kanıtla banaYahu ise yaramayan laptopun pilini ne yapacak bu adam? Gitsin 20k ya alsın laptop onunda pili gidiyor. Bir amacı yok laptopu. 155k ya. Oyun oyun yok fp. Fplik yok
taraflı bir test. Gerçek dünya verileri ai 365in 275hxten cok cok daha iyi batarya sundugunu veriyor dünyadaki diğer testlere bakabilirsin. Fanboylugun luzumu yok. 275hx in rakibi değil ki zaten 365.
Hocam bence intel fanboysun diğer konularda da adam oyun için sistem kuruyor sen 250k plus önerip duruyorsun x3dler hertürlü daha iyiİşe yarıyor hocam oyun da oynatıyor, içinde arc b390 grafik birimi var incelemeni öneririm
Yav hocam fanboy falan değilim taraf tutmuş diyorsun dünyadaki diğer testler dediğin ne hocam en azından ben sana test gösteriyorum sen ne diyorsun taraf tutmuş kanıtla bana
Değil zaten rakibi mi diyorum amd işlemciler min 4 nanometre mimariyle üretiliyorlar ondan bahsediyorum