Chromium Tabanlı Tarayıcılar'da Video İzlerken ve Dolaşırken Anlık Takılıyor

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar,

Google Chrome, Microsoft Edge, Opera ve Brave gibi Chromium tabanlı tarayıcılarda video izlerken veya web sitelerinde gezinirken saniyelik donmalar yaşıyorum. Sorunu çözmek için donanım hızlandırma özelliğini kapatmış olmama rağmen bu problem hâlâ devam ediyor.

İşin ilginç yanı, Firefox altyapısını kullanan tarayıcılarda deneme yaptığımda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bu durumun nedeni ne olabilir ve nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben de onu çok yaşıyordum meğersem nvidia denetim masasından super resulation yüzünden oluyormuş onu kapatınca düzeldi bi deneyebilirsin açıksa

donanımsal gpu hızlandırma ayarını kapatmak işe yarayabilir. Benim sorunum öyle çözülmüştü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan gibi bir ismi de olabilir

donanımsal gpu hızlandırma ayarını kapatmak işe yarayabilir. Benim sorunum öyle çözülmüştü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan gibi bir ismi de olabilir
tarayıcının içindekinden mi bahsediyorsunuz

sekmeleri kapatıp açtın değil mi hocam?
evet o şekilde de yaptım ama sadece chromium altyapısını kullanan tarayıcılarda böyle bir sorun yaşıyorum bir süredir firefox altyapısını kullanan floorp tarayıcısını kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım

Bunlardan biri sorunu çözmediyse gpu kaynaklı olabilir. Donanım bilgini ve driver güncelliğini söyler misin?

Bunlardan biri sorunu çözmediyse gpu kaynaklı olabilir. Donanım bilgini ve driver güncelliğini söyler misin?
işlemci i514400f ekran kartı rtx gigabyte 4060 anakart gigabyte h610m h v2 ram 32 gb ( markasını hatırlamıyorum) driver sürümü de 617.14

işlemci i514400f ekran kartı rtx gigabyte 4060 anakart gigabyte h610m h v2 ram 32 gb ( markasını hatırlamıyorum) driver sürümü de 617.14
buraya kadar yardımcı olabildim hocam donanımın uyumlu , sürücülerin güncel görünüyor.

buraya kadar yardımcı olabildim hocam donanımın uyumlu , sürücülerin güncel görünüyor.
Yinede teşekkür ederim hocam. Tuhaf bir sorun ne yaptıysam olmadı işin ilginç tarafı da problem sadece video izlerken ve web sitelerinde oluyor. Yapacak bir şey yok sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,419
Üyeler
204,707
Son üye
mrennn
Geri