Tekrarmarket Güvenilir mi?

Şu yansıması ve temizlik derdi olmasa msi alınır da o kadar para veriyon bir de bunlarla uğraşmamak lazım
Temizlik haftada bir ayda bir yapilir ya cizilmesinde onemli olan o, o kadar para veriyorsun cizilmeye cok hassas yani birine bakiyorum baska bir sorun digerine baska bir sorun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birleşin yapin abi bir seyler yeter be

qd oled istiyorum hocam woled değil :)

lg nin tablosu pek iyi değil son haberler sonrası...
woled sakın alma mağazada yanyana gördüm cok soluk duruyor. msi iyidir al geç.

Temizlik haftada bir ayda bir yapilir ya cizilmesinde onemli olan o, o kadar para veriyorsun cizilmeye cok hassas yani birine bakiyorum baska bir sorun digerine baska bir sorun.

Birleşin yapin abi bir seyler yeter be
Çizilme derdi falan olucaksa bu kadar para vermene de gerek yok hocam 15K'ya miniled alırsın bişiy olduğunda o kadar üzülmezsin

Oled yanması derdi de yok oyun için falan idare eder

woled sakın alma mağazada yanyana gördüm cok soluk duruyor. msi iyidir al geç.
O modele göre değişiyor bildiğim kadarıyla iyice araştırmak lazım

Çizilme derdi falan olucaksa bu kadar para vermene de gerek yok hocam 15K'ya miniled alırsın bişiy olduğunda o kadar üzülmezsin

Oled yanması derdi de yok oyun için falan idare eder

O modele göre değişiyor bildiğim kadarıyla iyice araştırmak lazım
hocam modeli bilmem ama qd oled ve woled arası dağlar var. tatil gününüzde mağazalara bakın hem gezmiş olursun hem fikir sahibi olursunuz. vakti olmayanlar için.
1790549683555.webp

hocam modeli bilmem ama qd oled ve woled arası dağlar var. tatil gününüzde mağazalara bakın hem gezmiş olursun hem fikir sahibi olursunuz. vakti olmayanlar için.
Alıntıyı görüntüle
Hocam şu morumsu renk olması sıkıntı ya üst seviye bir qd oled almadıkça çok belirgin bir şekilde göze batıyor

Woled bir tık geride olabilir (modele göre değişiyor) ama morumsu renklerin olmaması çok şey değiştiriyor

Alıntıyı görüntüle
Bunu görükten sonra düşük bütçede qd oled alınmaması taraftarı oldum

Geri