Togg T10x Alınabilecek Bir Araç mı ?

aralarında 1.5m tl var hocam o nasıl bir biraz para
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

B segment olmasa güzel araba. Çok küçük ve iç malzemesi kötü
Valla iç mazemesi konusunda bence fen değil hemen hemen togg ile aynı ek olarak ben kia ev 3 ile ne bir sıkıntı yaşıyanı gördüm nede yolda kalanı hem menzilide daha uzun büyük ihtimalle ona geçe bilirim

Merhabalar iyi günler işten eve evden işe gitmek için elektrikli araca geçmek istiyorum evimde şarj etme şansım mevcut iş yerim git gel 110 kilometre olduğu için motorin fiyatları çok zorluyor aklımda Togg t10x var ancak internet üzerinden baktığım zaman kullanıcıların çok sorun yaşadığını görüyorum deneme şansım mevcut oldu konfor yönünce çok memnun kaldım ama yazılımsal olarak beni korkutuyor gelecek güncellemelerle bu sorunlar ortadan kalkabilir mi şuanda almak mantıklı mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Menzil olarak t10f daha başarılı.

aktif olarak 1 senedir kullanıyoruz tek sevmediğim yanı müşteri hizmetleri ve servis milyonlar satıldı ve servis sayıları yetersiz araç son 2 aydır kendi kendine silecek çalıştırıyor 2 aydır lanet olası arabayı sinyal vermeden kullanıyoruz sinyal verdiğinde kontağı kapatana kadar silecek durmuyor ön camı mahvetti güncelleme yapılması gerek diyor tamam diyoruz randevuya yer bulamıyoruz istediğimiz şubede sizi arayacağız diyorlar 8.30 da arıyor uyurken tam 4 dakika sonra geri döndüğümde hiç bir şekilde ulaşamıyoruz arabayı satma raddesine getirdiler babamı saçma ***** bir yazılımı var arabanın bitmiyor sorunları

Hocam togg t10x 1900000 gözüküyor en sadesi ,teslanin herhangi bir modeline baktim 2400000 yazıyordu belkide daha uygunuda vardir bilmiyorum belki ben yanlış bakmışımdir ama eğer doğruysa 500 daha vermek bana göre daha mantıklı
Hocam paket paket çok değiyor. Toggunda teslanında en boş versiyonları alınmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: Yook
Merhabalar iyi günler işten eve evden işe gitmek için elektrikli araca geçmek istiyorum evimde şarj etme şansım mevcut iş yerim git gel 110 kilometre olduğu için motorin fiyatları çok zorluyor aklımda Togg t10x var ancak internet üzerinden baktığım zaman kullanıcıların çok sorun yaşadığını görüyorum deneme şansım mevcut oldu konfor yönünce çok memnun kaldım ama yazılımsal olarak beni korkutuyor gelecek güncellemelerle bu sorunlar ortadan kalkabilir mi şuanda almak mantıklı mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Çıktığı zamandan bugüne kadar baya yol aldı araba yazılımsal olarak. Keşke biraz daha ucuz olsa da herkes faydalanabilse yerli araçatan. Bana göre tek eksisi kapı boyları çok uzun han kapısı açıyor gibi hissediyorum.

1.700.000tl krediyle beraber kullanilirsa togg t10f uzun menzil cok mantikli bir hale geliyor.

piyasadaki neredeyse bütün elektriklileri kullandım.
Bu fiyat bandında,
Togg'un ilk versiyonları alınmaz, yenilerinin de garip ama komik bazı sıkıntıları var onun dışında kalite ve konfor olarak fiyatıyla örtüşüyor.
Volkswagenlere bulaşmayın.
Tesla kalite olarak eleştirilebilir olsa da yazılımsal ve teknolojik olarak en iyisi ve kendini kanıtlamış.
Kia tarafı ise garip, boş paketlerin iç kalitesi çok kötüyken özellikle gt lineların kalitesi iyi.
Hyundai de Kiayla aynı.
Minilerde donanımlar sıkıntı.
Volvo Ex30 bence başarılı.
Kısaca benim önereceğim dolu paket kialardan yana olur. Ev3 gt line aralarında en güvendiğim ve beğendiğim oldu her ne kadar kia distribütörü kötü olsa da.
Togg alınmaz mı? Bence alınır ama sorunun nereden çıkacağı belli. Özellikle etrafımdaki çoğu togg kullanıcısı obcden büyük sıkıntı çektiler.

Son düzenleme:
Geri