Rx570'li Sistem Kaça Satmalıyım?

d1azy

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar. Elimdeki sistem şu şekilde. Ekran kartı güncellemesi yeterli olur mu?

Ekran Kartı: Rx570 8gb
Ram: 16 gb 8*2
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: A320 M
Ssd: 480gb
Hdd: 1TB
Psu: 450+W olması lazım

İyi bi ekran kartı almak istiyorum fakat yeni bir sistem mi almam gerek yoksa sadece 5060 8gb veya 9060 8gb almam gerekli kararsızım. Bu sistemi piyasayı düşürebilmek maksadıyla, benide bir nebze mutlu edicek bir fiyata satmak istiyorum. Ya da sadece ekran kartıyla işi çözmek istiyorum. Tabii bunu bir kaç ay içinde yapabilirim, bütçem az taksitle alacağım. Önerileriniz nelerdir bu sistemi kaça satmam doğru olur? İkinci el ekran kartı mantıklı olur mu? Marka vs. isteğe bağlı yazabilirim. Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar.

Son düzenleme:
Bütçe nedir yeni ekran kartı için?

Ederi 15 lira.

Selamlar. Elimdeki sistem şu şekilde

Yıllardır olan video çekme ve yayın açma gibi hayallerimi gerçekleştirmek için iyi bi ekran kartı almak istiyorum fakat yeni bir sistem mi almam gerek yoksa sadece 5060 8gb veya 9060 8gb almam gerekli kararsızım. Bu sistemi piyasayı düşürebilmek maksadıyla, benide bir nebze mutlu edicek bir fiyata satmak istiyorum. Ya da sadece ekran kartıyla işi çözmek istiyorum. Tabii bunu bir kaç ay içinde yapabilirim, bütçem az taksitle alacağım. Önerileriniz nelerdir bu sistemi kaça satmam doğru olur? İkinci el ekran kartı mantıklı olur mu? Marka vs. isteğe bağlı yazabilirim. Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar.
12 bilemedin 13 daha üstü imkansız

Selamlar. Elimdeki sistem şu şekilde

Yıllardır olan video çekme ve yayın açma gibi hayallerimi gerçekleştirmek için iyi bi ekran kartı almak istiyorum fakat yeni bir sistem mi almam gerek yoksa sadece 5060 8gb veya 9060 8gb almam gerekli kararsızım. Bu sistemi piyasayı düşürebilmek maksadıyla, benide bir nebze mutlu edicek bir fiyata satmak istiyorum. Ya da sadece ekran kartıyla işi çözmek istiyorum. Tabii bunu bir kaç ay içinde yapabilirim, bütçem az taksitle alacağım. Önerileriniz nelerdir bu sistemi kaça satmam doğru olur? İkinci el ekran kartı mantıklı olur mu? Marka vs. isteğe bağlı yazabilirim. Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim iyi forumlar.
Maxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 14k

hocam ekran kartı ve m2 eklemesi nasıl olur bu sisteme dar boğaz yapar mı? satmam daha mı mantıklı olur sizce

İstediğin m2-sata ssdyi takabilirsin. Ekran kartı olarak da rtx 4060-5060 a kadar çıkabilirsin, işlemci darboğazı olmaz.
Ekran kartını yükselteceksen adam gibi bir psu alman gerekir ama.

Ne amaçla satıyorsun onu anlamadım. Bunu satıp sistem yükseltme gibi bir planın varsa saçma olur.
Ekran kartıyla powerı değişsen gayet iyi bir sisteme sahip olacaksın zaten.
Tak bir ikinci el rx 6600 falan 6-7K dan, bir tane de c-tier 600w psu ayarla bak keyfine.

öncelikle yorumunuz için çok teşekkürler. işlemci ve ramler dışındaki bütün parçaları değiştirmek istediğim için satmak istiyodum aslında. mantıksız diyorsanız sadece söylediğiniz eklemeleri yapayım. 3060 3070ti falanda bakıyodum 2.el ama fiyatlarını beğenmemiştim. şuan 4060 8gb 14k sularında geziyor. rtx geçmek istiyorum diyebilirim. o fiyat bandında ne önerebilirsiniz. almışken yıllarca iyi performans veren, oyun ve render konusunda sorun çıkarmayacak bi karta geçmek istiyorum. ayrı bi konuda açabilirim belki

Son düzenleme:
Geri