🔥İndirim Ssn Sports 2100gr 70 Servis Protein Tozu + 300gr Creatin- 2668 TL 🔥

Gıda dedektifine hardline ın sahibi tarafından oynanmış ürünler gönderiliyor. İncelemeden sonra bu ortaya çıkınca tüm marka sahiplerinden de teker teker özür diliyor. Yanı gıda dedektifin o analizleri doğru değil atmasyon. Bununla ilgili tonla video var bakabilirsiniz.
Ne yazık ki bizim millet ilk gördüğüne inanıyor işte araştırma sonrasında ne olmuş vs vs diye bakmak yok.

Rica ederim hocam
f/p olarak alacağım sanırım 2100gr olandan o fiyat banında 100-200 fazla ver bunu al kalite olarak daha iyi diyebilceğiniz bir şey var mı? Yoksa bunun çilek aromalısını alıp geçicem.

Git tavuk falan al ye yemek ye bu yemek yapmaya vakti olmayanlar için, sihirli şekilde kas yapmayacak yani spora gitmezsen.
Kas yapmasını istesem spora giderim zaten hocam. Yüksek stres ve psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle ne yersem yiyim sabitim bide çok fazla nikotin alıyorum. İse yarar mı onu merak ettim özellikle protein tozundan ziyade karbonhidrat takviyesi olanlar

Kas yapmasını istesem spora giderim zaten hocam. Yüksek stres ve psikolojik rahatsızlıklar nedeniyle ne yersem yiyim sabitim bide çok fazla nikotin alıyorum. İse yarar mı onu merak ettim özellikle protein tozundan ziyade karbonhidrat takviyesi olanlar
Ekmek ye daha iyi parana yazık, beklentin ne ki yemek yapmaya mı üşeniyorsun

Spora başla hocam

Ben ve arkadaşım neredeyse bütün aromalarını denedik ben cream caramel ve muz mangoyu beğenmedim. Bence açık ara en iyisi bisküvilisi. Çileklisi de fena değil.

f/p olarak alacağım sanırım 2100gr olandan o fiyat banında 100-200 fazla ver bunu al kalite olarak daha iyi diyebilceğiniz bir şey var mı? Yoksa bunun çilek aromalısını alıp geçicem.
bunu alabilirsiniz hocam .

Biküvili aromayı birkaç kişi beğenmiş ama ben şahsen şu an bitse de kurtulsam modundayım bu aroma için :) Tabii herkesin damak zevki farklı. F/P olarak gerçekten çok iyi bir konumda ama tat konusunda bana pek hitap etmedi. Çoğu yerli ve ithal protein tozunu denemiş biri olarak, bu markada en sevmediğim aroma diyebilirim.

Buna karşılık aromasız WPC80 whey protein ürününü çok başarılı buluyorum. Özellikle tatlıların içerisine falan eklemek için çok iyi oluyor. Sonuçta aroma vermek için ekstra katkı maddeleri de yok, bu açıdan da daha mantıklı geliyor.

1 kg kreatin de almıştım, hâlâ kullanıyorum. 1 seneyi geçecek neredeyse. Bildiğiniz Çin kreatini ama işini yapıyor :) Yani marka konusunda bir çekinceniz olmasın bence.

Geri