Olimp Protein - Double Çikolata - 1800 Gr. 4190 TL Ek 300 TL Puan ile 3890 TL

Güle güle kullanın hocam. Normalde ON kullanıyordum elimde de kovanın yarısı falan kaldı, son zamanlarda birden 5500 den 8000lere fırlayınca Buda bana ilaç gibi geldi
Valla geçen sene puanla muanla 3500e optimum adığımı hatırlıyorum. Fiyatlar resmen ikiye katladı. Optimuma 8 bin vereceğime 10 bine weider alırım en azından şanımız yürür :D

Bu fiyatlar ne olacak böyle anlamadım. Optimum gainer alacaktım 5 bine 6 bin olmuş bu hafta. Evde yulafla peynir altı suyuyla kendi proteinimi yapıcam artık :D

Valla geçen sene puanla muanla 3500e optimum adığımı hatırlıyorum. Fiyatlar resmen ikiye katladı. Optimuma 8 bin vereceğime 10 bine weider alırım en azından şanımız yürür :D

Bu fiyatlar ne olacak böyle anlamadım. Optimum gainer alacaktım 5 bine 6 bin olmuş bu hafta. Evde yulafla peynir altı suyuyla kendi proteinimi yapıcam artık :D
3 matrix ler bile 5800 olmuş, piyasa çok garip gerçekten. Kasımda biraz stok yapmak lazım,

Fiyatlar inanılır gibi değil, SSN alıp geçtim.

Arkadaşlar SSN fiyatlarıyla whey üretebileceğini düşünmek çok komik. Şu an servisi 70 lira altında olan hiçbir whey güvenli, temiz olamaz. Bakın 15 yıldır whey kullanıyorum. Weider kullanarak başladım. Zamlar gelince Optimuma düştüm. O zamanlar beğenmezken şimdi Hardline kullanıyorum. Weider ile Hardline arasındaki farkı hissetseniz bir daha whey kullanmazsınız, siz SSN diyorsunuz. Hiç içmeyin, gidin haşlanmış tavuğu blenderda çekip için daha iyi.

Arkadaş sen Türkiye'de yaşamıyorsun sanırım. Bence yaşamıyorsun, açıklayayım; marketlerdeki, manavlardaki, perakende sektöründe elde edilen karları anlatsam, Türkiye'ye gelince, " bu fiyata bu ürününün üretebileceğini düşünmek çok komik ahahhaha" diyerek delirirsin. SSN spor fiyat performans odaklı bir seçim, 2 gr protein düşük olmuş, yarım gram taurin eklemişler, ne fark eder? Cebe uygun olsun, işe yarasın yeter. Bir kere sen 15 yıldır spor yapıp, kullanmadığın markayı kötülüyorsun, akpli telefonunu çıkar diyen dayılar gibisin. Her neyse, bence sen hiç protein tozu içme, haşlanmış tavuğu blenderda çekip iç, emin ol daha iyi.

Arkadaş sen Türkiye'de yaşamıyorsun sanırım. Bence yaşamıyorsun, açıklayayım; marketlerdeki, manavlardaki, perakende sektöründe elde edilen karları anlatsam, Türkiye'ye gelince, " bu fiyata bu ürününün üretebileceğini düşünmek çok komik ahahhaha" diyerek delirirsin. SSN spor fiyat performans odaklı bir seçim, 2 gr protein düşük olmuş, yarım gram taurin eklemişler, ne fark eder? Cebe uygun olsun, işe yarasın yeter. Bir kere sen 15 yıldır spor yapıp, kullanmadığın markayı kötülüyorsun, akpli telefonunu çıkar diyen dayılar gibisin. Her neyse, bence sen hiç protein tozu içme, haşlanmış tavuğu blenderda çekip iç, emin ol daha iyi.
Kardeş alsın o zaman ürününü avrupada, amerika'da satsın. Elin gevuru optimum yerine weider yerine alternatif olarak bu ürünü kullansın. Madem yarı fiyatına yakın kaliteyi sunabiliyor oralarda satış rekorları kırsın, bu markalarla rekabet etsin. Hem devletin ihracat teşviklerini, vergi indirimlerini alsın. Bizim de göğsümüz kabarsın supplement camiasında dünyaca ünlü bir markamız var diyelim.

Kullanana afiyet olsun, şifa olsun, kas olsun, hayrını görsün. Ama gelip burada militanlığını yapıp başka konulara kadar sıçramaya gerek yok.

Valla protein tozları bence alınması gereken ilk 5 supplement içinde yok, şahsen zayıfasnızda önermiyorum. Bende yıllarca kullandım zaten weider optimum multipower vs kullanan ssn gibi saçma sapan markalara para vermez leblebi tozu için daha iyidir.

Gidin creatin creaupure olanı balık yağı magnezyum pre workout citrulinne vs alın bunlar daha iyi antrenman performansı verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,579
Üyeler
204,468
Son üye
system2020
Geri