🔥İndirim Ssn Sports 2100gr 70 Servis Protein Tozu + 300gr Creatin- 2668 TL 🔥

Arkadaşlar marka ile iletişime geçtim gliserin analizlerini attılar + olarak whatsapp üzerinden WPC-80 faturalarını gönderdiler ama forumda paylaşamıyorum. İsteyenler ssn.sports ile iletişime geçip direkt analiz rapolarını ve wpc-80 faturalarını isteyebilirsiniz.

IMG_4727.webp

4000 liraya protein tozu konusu açan benim. Gerçekten siz ssn ile olimp markalarını karşılaştırıyorsanız acilen protein tozu kullanmayı bırakmalısınız. Olimp şurda sayabileceğiniz içeriği en temiz 3 4 markadan birisi. Weider, ON ve sonrasında olimp gelir. Aminoasit yapılarına girip kaç defa araştırma yaptınız? Piyasası normalde 5800 olan ürünü 3790 gibi komik bir fiyata geldiğini farkedip konu açıyoruz. Siz ise zaten sürekli %25 indirim olan protein oranı ne olduğu belirsiz bir markayı gönderme yapmak için konu açıyorsunuz.
ahhaah belirsiz mi senelerdir piyasada adamlar sayfa sayfa paylaşıyor analizlerini yetmezse gel fabrikamıza gezdirelim gösterelim diyorlar bu kadar dar bakmayın olaya.

arkadaşlar ssn sport bu işin vakkosudur 13 senedir spor yapıyorum 5 senedir fitness ile uğraşıyorum son 4 5 siparişim ssn sportsdan dır gerçekten güzel bi marka hakkını veriyor cikolatalı protein tozunu pek begenemedim ama strawberry flavor cok iyi

Hocam süpersiniz. FORUM30 kodu ile 2100gr tozu 2188 tl ye aldım.

hangi aromasını önerirsiniz beyler
Süt, muz ve yulaf ile birlikte blender'dan geçirip kullanıyorum. Çikolata aroması ile başlamıştım çok güzeldi. Şimdi bisküvili olanı var, bu da güzel fakat çikolatalıya göre biraz daha yoğun bir tadı var hafiften bayıyor. Belki de ben süt ve diğer saydıklarımla birlikte tükettiğimden dolayı böyle olabilir. Genel olarak iki aromayıda tavsiye ederim üzmez.

Çileklisi nasıldır hocam? Diğer fiyatlara bakınca evet f/p gözüküyor baya güvenemedim ama pek bilmiyorum.
Başta çileklinin tadı güzeldi ama bi süre sonra baydı beni. Şuan elimde çilekli var bitirmeye çalışıyorum hediye olarak yanında 1 paket çikolatalı gelmişti 9 10 ay sonra tekrar çikolatalısını denemiş oldum çikolatalı olan çilekliden daha güzel genel olarak. Karamel olanınsa tadı daha hafif aralarında en az bayacak olan karamel bana kalırsa. şu an çilekli bitince tekrar çikolatalı sipariş edeceğim. Çikolatası soğuk sütle güzel gidiyor.

Başta çileklinin tadı güzeldi ama bi süre sonra baydı beni. Şuan elimde çilekli var bitirmeye çalışıyorum hediye olarak yanında 1 paket çikolatalı gelmişti 9 10 ay sonra tekrar çikolatalısını denemiş oldum çikolatalı olan çilekliden daha güzel genel olarak. Karamel olanınsa tadı daha hafif aralarında en az bayacak olan karamel bana kalırsa. şu an çilekli bitince tekrar çikolatalı sipariş edeceğim. Çikolatası soğuk sütle güzel gidiyor.
Çilekli aldım hocam valla içeriz ya

ben de eskiden almıştım güzel içeriğini paylaşıyorlardı o zaman içerik temizdi . 1-2 ay önce istedim artık paylaşamadıklarını söylediler . proteinocean , ssn markalarından altına düşmemenizi öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hardline içeriği kadar temiz değil f/p bir ürün
ssn ilk defa duydum ama ocean tam kumar işi bazı ürünleri aşırı güzel iş yapıyor bazılarında sadece aroma var hiçbir etkisi yok 4 ölçek preworkout kullandığımı bilirim etki etsin diye karıncalanma bile olmamıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,279
Üyeler
204,404
Son üye
fowiv
Geri