alınır hocam ben kullandım memnun kaldımİlk defa duyuyorum nasıl acaba alınır mı sozce? Elimde hardline whey var zatense bunu bi yedeğe çeksem mi
alınır hocam ben kullandım memnun kaldımİlk defa duyuyorum nasıl acaba alınır mı sozce? Elimde hardline whey var zatense bunu bi yedeğe çeksem mi
ahhaah belirsiz mi senelerdir piyasada adamlar sayfa sayfa paylaşıyor analizlerini yetmezse gel fabrikamıza gezdirelim gösterelim diyorlar bu kadar dar bakmayın olaya.4000 liraya protein tozu konusu açan benim. Gerçekten siz ssn ile olimp markalarını karşılaştırıyorsanız acilen protein tozu kullanmayı bırakmalısınız. Olimp şurda sayabileceğiniz içeriği en temiz 3 4 markadan birisi. Weider, ON ve sonrasında olimp gelir. Aminoasit yapılarına girip kaç defa araştırma yaptınız? Piyasası normalde 5800 olan ürünü 3790 gibi komik bir fiyata geldiğini farkedip konu açıyoruz. Siz ise zaten sürekli %25 indirim olan protein oranı ne olduğu belirsiz bir markayı gönderme yapmak için konu açıyorsunuz.
%25 indirim yapan yeniyıl kodu çalışıyorkodun süresi dolmuş diyor şansımıza denemelikti tam
Hocam süpersiniz. FORUM30 kodu ile 2100gr tozu 2188 tl ye aldım.Konusu açılmıştı ben direkt yetkililere yazıp foruma özel kod istedim ve aklında soru işareti takılanlar direkt SSN Sports'a yazıp Analiz raporlarını isteyebilir + WPC-80 Faturalarını da isteyebilir.
Foruma özel kod: FORUM30
![]()
SSN Fitness Paketi SSN Command Quadro Whey 2100G + SSN Creatine 300G
SSN Fitness PaketiSSN Command Quadro Whey 2100G + SSN Creatine 300GSSN Fitness Paketi; yüksek proteinli SSN Command Quadro Whey 2100 g ve saf SSN Creatine 300 g içeren profesyonel bir sporcu kombinasyonudur. Kas kütlesi artışı, güç ve hızlı toparlanma için ideal settir.Command Quadro Whey 2100 g – Pwww.ssnsports.com.tr
Whey+Creatine kombinasyonunu ekleyin sepete.
![]()
![]()
- Yukosss
- Cevap: 29
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Süt, muz ve yulaf ile birlikte blender'dan geçirip kullanıyorum. Çikolata aroması ile başlamıştım çok güzeldi. Şimdi bisküvili olanı var, bu da güzel fakat çikolatalıya göre biraz daha yoğun bir tadı var hafiften bayıyor. Belki de ben süt ve diğer saydıklarımla birlikte tükettiğimden dolayı böyle olabilir. Genel olarak iki aromayıda tavsiye ederim üzmez.hangi aromasını önerirsiniz beyler
Başta çileklinin tadı güzeldi ama bi süre sonra baydı beni. Şuan elimde çilekli var bitirmeye çalışıyorum hediye olarak yanında 1 paket çikolatalı gelmişti 9 10 ay sonra tekrar çikolatalısını denemiş oldum çikolatalı olan çilekliden daha güzel genel olarak. Karamel olanınsa tadı daha hafif aralarında en az bayacak olan karamel bana kalırsa. şu an çilekli bitince tekrar çikolatalı sipariş edeceğim. Çikolatası soğuk sütle güzel gidiyor.Çileklisi nasıldır hocam? Diğer fiyatlara bakınca evet f/p gözüküyor baya güvenemedim ama pek bilmiyorum.
Çilekli aldım hocam valla içeriz yaBaşta çileklinin tadı güzeldi ama bi süre sonra baydı beni. Şuan elimde çilekli var bitirmeye çalışıyorum hediye olarak yanında 1 paket çikolatalı gelmişti 9 10 ay sonra tekrar çikolatalısını denemiş oldum çikolatalı olan çilekliden daha güzel genel olarak. Karamel olanınsa tadı daha hafif aralarında en az bayacak olan karamel bana kalırsa. şu an çilekli bitince tekrar çikolatalı sipariş edeceğim. Çikolatası soğuk sütle güzel gidiyor.
ssn ilk defa duydum ama ocean tam kumar işi bazı ürünleri aşırı güzel iş yapıyor bazılarında sadece aroma var hiçbir etkisi yok 4 ölçek preworkout kullandığımı bilirim etki etsin diye karıncalanma bile olmamıştıben de eskiden almıştım güzel içeriğini paylaşıyorlardı o zaman içerik temizdi . 1-2 ay önce istedim artık paylaşamadıklarını söylediler . proteinocean , ssn markalarından altına düşmemenizi öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hardline içeriği kadar temiz değil f/p bir ürün