Turknet'e Geçiş Nasıl Yapılmalı

ISolo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
119
4 yıldır Superonline kullanıyoruz TV Plus ile 900 TL fakat internet kesilmese bile sık sık yavaşlıyor ve kabloda bile 90 Mbps'yi geçmiyor. TurkNet 1000 Mbps'yi aynı fiyata veriyor ama taahhüt 10 gün önce bu ay yenilendi, nasıl olur hiç bilmiyorum, ne yapmalıyım?

Eğer online oyun oynuyorsanız türknet tavsiye etmiyorum

1 yıl olacak Turknet kullanıcısıyım hiç bir oyunda ping sorunu yaşamıyorum bu tarz sorunlar tamamen bölgesel bana göre , bende olmayan şey sende olabilir mesela yukarıda arkadaş loss ve ping var demiş bende yok mesela.

hocam superonline paketiniz nedir ben 1000mbps paketi daha ucuza kullanıyorum. 10 gün olduysa belki iptal edilebilir bi araştırın

2 aydır ping yükselmesi ve packet loss oluyor
9 gün sonra birinci yılım doluyor fps ve diğer internet gerektiren tüm oyunlarda şuana kadar en yüksek 3 ms falan görmüşümdür hocam bence olay sizin altyapıyla alakalı
genelde hep 1 ms oluyor

9 gün sonra birinci yılım doluyor fps ve diğer internet gerektiren tüm oyunlarda şuana kadar en yüksek 3 ms falan görmüşümdür hocam bence olay sizin altyapıyla alakalı
genelde hep 1 ms oluyor
Türknet altyapısımı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

50 Mb türk telekomdan 1000 mb türknet e geçtim ping 18'den 23e çıktı mantıksız değil mi?
Türknet altyapısımı

4 yıldır Superonline kullanıyoruz TV Plus ile 900 TL fakat internet kesilmese bile sık sık yavaşlıyor ve kabloda bile 90 Mbps'yi geçmiyor. TurkNet 1000 Mbps'yi aynı fiyata veriyor ama taahhüt 10 gün önce bu ay yenilendi, nasıl olur hiç bilmiyorum, ne yapmalıyım?
Cayma bedeli çıkar ama Türknet zaten ciddi bir miktarı karşılıyor geçmekte kararlıysan cayma bedelini öğrenip geçebilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

superonline fiber 1000 mbps kullanıyorum. Kesintisiz internet.
Onda FTTB var sanırım, o altyapı sorunlu biraz çok kişi hizmet alıyorsa yavaşlık yapıyor. Alternatif FTTH sunan firma varsa ona geçebilir.

2 aydır ping yükselmesi ve packet loss oluyor
bursa osmangazi'de turknet altyapısı ile 7 senedir ping, packet loss ya da başka bir problem yaşamadan kullanıyorum. ülkede 81 tane il var. hiçbirinin alt yapısı birbirine denk değil. yaşadığınız sorun çok büyük ihtimal ile bölgesel.

bursa osmangazi'de turknet altyapısı ile 7 senedir ping, packet loss ya da başka bir problem yaşamadan kullanıyorum. ülkede 81 tane il var. hiçbirinin alt yapısı birbirine denk değil. yaşadığınız sorun çok büyük ihtimal ile bölgesel.
Bende bursadayım hocam sıfır sıkıntı yaşıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,245,271
Üyeler
204,658
Son üye
Unut132323
Geri