Adilbey
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
Benden haber bekleHocam işteyim şimdi çıkıyım değerlendireceğim hiç gerek yoktu vallaha ama allah razı olsun aahhahaha
Benden haber bekleHocam işteyim şimdi çıkıyım değerlendireceğim hiç gerek yoktu vallaha ama allah razı olsun aahhahaha
Sizin memleketten bilgisayar bakmak da ne baş ağrıtıyormuş arkadaşım yaHocam işteyim şimdi çıkıyım değerlendireceğim hiç gerek yoktu vallaha ama allah razı olsun aahhahaha
Bu var 5060 ile aynı güçte ama yapay zeka özellikleri daha zayıf elden alımda 12-13 yaparsın al satçı ama bayağı test et mining kart olabilirHocam işteyim şimdi çıkıyım değerlendireceğim hiç gerek yoktu vallaha ama allah razı olsun aahhahaha
Aynı satıcıdan 5060ti var elden alırsan pazarlık yapıyor iyi bir pazarlık yaparsan bu da düşebilir ama fiyatı bunun biraz tuzluHocam işteyim şimdi çıkıyım değerlendireceğim hiç gerek yoktu vallaha ama allah razı olsun aahhahaha
okey hocam okey kendini yormana hiç gerek yoktu. cansınSenin memlekette adam gibi fiyata 1 TB SSD satan adam yok gittim 500 GB lık baktım ucuz olan test edilmemiş en olduğu belli değil pahalı olan test edilmiş sende test edebilirsin ama onu satıcı ile sen anlaşacan haberin olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İstersen işlemci soğutucu kasa fln bakabilirim ama onları 2. El almanın pek bir esprisi olmuyor ve PSU yu ASLA 2. EL ALMA
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Okey midir dayı senin için bunlar daha fazla bakmamı ister misin ama pek bir şey bulamam muhtemelen
Hocam vallaha senin için bayağı tüm ürünleri attım bir tane al satçı var galiba sizin orada ckl diye alacaksan ondan alabilirsin en dip fiyatları o veriyor gibi en azından bazı ürünleri 2. El al yine daha ucuza birşeyler bulursun cidden fazla para ödüyorsun gereksiz yereokey hocam okey kendini yormana hiç gerek yoktu. cansınbu fiyatlara biraz daha hazır sistem araştırıcam.