Yardım İnternet Değiştireceğiz Neye Geçmeliyiz

Turkcell superonline kullanıyorum bende 1 sene bitti daha önce 800 tl ödüyorum 1000 50 alıyorum şuan yeniledim tv+ da ekledim pakete 900 6ay 1000 6y şeklinde hızımda aynı 1000 50

Merhaba dostlar Turkcell kullanıyoruz tv+ dahil şekilde geçen internet çok rahatsız etti bi test yapayım dedim 60download 4upload çıktı çok absürt sayılar geldi aylık 900 küsür bişey ödüyoruz türknet baktım şebeke vs var geçilirmi acaba turknet 100download 20upload 950tl ya da başka internet öneririmisiniz yoksa Turkcell den devammı etmeliyiz
ben şimdi evde türknet kullanıyorum hiç sıkkıntım yok ama iş yerim merkezde ondada türknet bağlatmıştım 1-2 ay altyapı vs dediler yapmadılar bende iş yerinde vodafone red boxa geçtim aylık 500 gb 7 sinde 1. yım bitiyor ve daha 100gb bitti ve aylıkda 890tl

Alıntıyı görüntüle
Hocam yanlış bilgilendirme yapmayalım, 1000/1000 dediğiniz şey Simetrik; namı diğer adı ile de metro ethernet diye geçmektedir, 1000 Uplad veren iss ler genelde kurumsal müşterilere bu hizmeti sunar(bil hassa da medya sektöründe).Bunu şahsen de bağlatabilirsiniz, bağlatılmaz değil tabi ama önce başvuru yapmanız akabine ise aylık 7000₺ ile 13000₺ fatura ödemeniz gerekiyor.
Türknet kendi altyapısını çektiği yerlere simetrik veriyor, verdikleri tam olarak metro ethernet değil onda farklı hizmetler de oluyor ama bu da fena değil hele bu fiyata müthiş bir şey. Tabi altyapı varsa 😀

Geri