Adam laptop istiyor git kasa al diyorsun bi bitmediniz şu forumda.Max 50 bütçeye güzel bir oyun laptobu alamazsın 70k fln dan bahsediyor adam Gibi oyun oynayacağın laptoplar oyun için alacaksan kasa al iş için lazım ise thinkpad tarzı bişi veya Apple almayı düşünebilirsin
Ablam için alacaz Netcad lazım ona ama bende oyun oynarım onda bütçe max 50 olur
Kendim o zamanların 2021 de 25k vererek güzel bir laptop aldım pişman oldum 4 yıl kullandım o yüzden almayın diyorum kendim kullandım pişmanım çünkü 4 yıl önce 25 binle sistem kursam şuan yeniden kasa almak zorunda kalmazdım yeni kasa topladım daha yeniAdam laptop istiyor git kasa al diyorsun bi bitmediniz şu forumda.
Çok önereceğim bir cihaz değil ama bu bütçede en mantıklısı yine bu. Hall sensor sorunu victus 15 modellerinde yok o yüzden alınabilir ama soğutması idare eder seviyede.![]()
HP Victus Gaming 15-fb0004nt (A05NHEA) Laptop
HP Victus Gaming 15-fb0004nt (A05NHEA) Laptopdetaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bütçe artarsa sırasıyla şunlara bakmanızı öneririm.
![]()
Erazer Scout 15 E1 MD62765 Laptop
Erazer Scout 15 E1 MD62765 Laptopdetaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Lenovo LOQ 15AHP10 83JG008VTR Laptop
Lenovo LOQ 15AHP10 83JG008VTR Laptopdetaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ben de yıllardır laptop kullanırım hiç pişman olmadım. İhtiyacın laptopsa laptop alırsın işe üniversiteye götürmen falan gerekirse buna mecbursun. Masaüstünün daha iyi olduğunu herkes biliyor zaten.Kendim o zamanların 2021 de 25k vererek güzel bir laptop aldım pişman oldum 4 yıl kullandım o yüzden almayın diyorum kendim kullandım pişmanım çünkü 4 yıl önce 25 binle sistem kursam şuan yeniden kasa almak zorunda kalmazdım yeni kasa topladım daha yeni
https://www.n11.com/urun/lenovo-loq...8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel Bunu almayı düşünüyorum nasıl acabaAdam laptop istiyor git kasa al diyorsun bi bitmediniz şu forumda.
Çok önereceğim bir cihaz değil ama bu bütçede en mantıklısı yine bu. Hall sensor sorunu victus 15 modellerinde yok o yüzden alınabilir ama soğutması idare eder seviyede.![]()
HP Victus Gaming 15-fb0004nt (A05NHEA) Laptop
HP Victus Gaming 15-fb0004nt (A05NHEA) Laptopdetaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bütçe artarsa sırasıyla şunlara bakmanızı öneririm.
![]()
Erazer Scout 15 E1 MD62765 Laptop
Erazer Scout 15 E1 MD62765 Laptopdetaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Lenovo LOQ 15AHP10 83JG008VTR Laptop
Lenovo LOQ 15AHP10 83JG008VTR Laptopdetaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
İş için lazım ondan laptop lazım banMax 50 bütçeye güzel bir oyun laptobu alamazsın 70k fln dan bahsediyor adam Gibi oyun oynayacağın laptoplar oyun için alacaksan kasa al iş için lazım ise thinkpad tarzı bişi veya Apple almayı düşünebilirsin
Loq essential serisini almayın gpu watt değerleri çok düşük. 65W olması lazım. Üstte attığım asus tufu alın onun yerine 5050 ama loq daki 5060 dan daha iyi performans verecektir.https://www.n11.com/urun/lenovo-loq...8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel Bunu almayı düşünüyorum nasıl acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İş için lazım ondan laptop lazım ban
tamam hocam tessekürler 60k kadar yapabilirim bütçeyi yarın alacam başka varmı bu iyi dediginiz sizin önerdiginiz bişeyLoq essential serisini almayın gpu watt değerleri çok düşük. 65W olması lazım. Üstte attığım asus tufu alın onun yerine 5050 ama loq daki 5060 dan daha iyi performans verecektir.
Erazer bulaşılmaz, Clevo kasa geliyor. Diğer atılanlar değerlendirilebilir.Erazer Scout 15 E1 MD62765 Laptop
Erazer Scout 15 E1 MD62765 Laptopdetaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com![]()
90.000 TL bütçeye ne önerirsiniz?
Hocam 50 60 arası önerdiginiz bi model falan varmı acil lazım bana