Xdrive Tarsus Business 7520₺ 🔥🔥🔥

Kullanıyorum, tek eksisi kafayı koyduğumuz yerin ayarlanamıyor oluşu kafam hep o sert yere geliyor :(

CPHKTINSLQMEKTIGKJDFAIBB kodunu deneyebilirsiniz bana bildirim yeni geldi. Çalışıyor olması lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kuponlar çalışıyorsa 15li Plus da 8000₺ civarına geliyor olabilir
Kullanan var mı?

Eskiden bu tarz bir ofis koltuğu kullanıyordum ve çok memnundum. Zamanla çok fazla deforme olunca oyuncu koltuğu aldım, tabi çok araştırdım iyi bir seçim yaptım pişman değilim ama ofis koltuğunun fileli yapısı cidden büyük rahatlıkmış yaz aylarında.
Hangi koltuğa geçtin bende satın almayı düşünüyorum?

Uzun süredir fileli kullanıyorum çok memnunum ama kolçaklar tabi patladı. Onları sadece değiştirmeyi düşünüyorum. Kalçamı koyduğum yer halen ilk günkü gibi. Hiçbir yerinden ses gelmiyor. Sıfır gibi satılan ofis mobilyaları satan bir yerden almıştım. İyi ki deri oyuncu koltuğu almadım. Tamam şık duruyorlar ama konfor benim için çok daha önemli.

Bu da kullandığım kadar iyi ise fiyatına kesinlikle değer.

Ürün geldi, 180 boy 115kg'ım bel ve boyun desteği cuk oturdu. Sırtlığın yatması (oturma minderi de sırtlığa göre açı alıyor) ve yükseklik ayarı dışında oturma minderi ileri geri gidip geliyor (araba koltuğu ayarlar gibi) bu özelliği bilmiyordum, ikea markusta yoktu, 20K olan üst modelinde vardı buna da koymuşlar. Ayaklar plastik ama kiloma rağmen gram esneme gıcırdama yok. Yorumlardaki tek şikayet olan sert minder durumu kilomdan dolayı bana sert gelmedi xD bir tık ince sünger kullanmışlar, 2-3 seneye takviye isteyebilir. Alt mekanizma görüntü ve ağırlık olarak fazlasıyla sağlam hissettiriyor. Şahsen aldığıma hiç pişman olmadım. Alanlara hayırlı olsun

Geri