🔥İndirim Migros Money %50 İade Kampanyası Aktif

Bilginiz olsun: 1 Eylül 2026’dan önce kazandığınız Money’leri bugün saat 23:59’a kadar kullanabilirsiniz. Kullanmadığınız Money’ler gece silinecek. Silinecek Money’leri Money uygulamasında Profil → Kazançlarım bölümünden görebilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en sağlıklısı money uygulamasından takip etmek
Ağustos da alınan moneyler bugün sona erecek. Eylül ayı içinde alınanlar Ekim sonu itibariyle bitecek diye biliyorum.

Bol bol meyveli soda çektim. Döngüye girdik resmen money puan veriyorlar alıyoruz topluyoruz harcarken yine veriyorlar tekrar topluyoruz tekrar veriyorlar :D

Lazım olan ürünlere baktım örneğin başka yerde 85tl olan ürün migrosta 126tl.
İki tane alsam 252tl. gelen iade 126tl olacak. Aynı üründen bir tane daha alsam money ile. 3 ürün 252tl ye gelecek.

Başka yerde 85*3 = 255tl

2. ürün 85tl başka yerde migrosta 135tl. Daha pahalıya geliyor. İndirimli haliyle. 67.5tl iade alıcam nasıl pahalıya geliyor kardeşim derseniz başka yerde 50tl ye satılan şeyi 1 ay içinde 70tl ye almak zorunda kalacaksınız bunun için pahalıya gelecek.

Başka mağazalardaki fiyatlarla aynı fiyata yada yakın fiyata satılan ürün bulursanız çok uyguna gelir. Aksi durumda mantıksız. İyice araştırın.

Son düzenleme:
Geri