yoğun kitap okuduğum çocukluğumdaki favori kitaplarımdan biridir olasılıksız. hatta o kitaptan sonra bana aynı tadı vermesini umarak adam fawerin tüm kitaplarını almıştım(empati ve oz). empati bende olasılıksızlıktan ayrı ama bi o kadar güzel bir yer edinen kitaplardan biri ve oz ise yine kötü olmayan bi kitap. şimdi dürtü ve stigmayı bu kitaplarla aynı keseye koyduğunuzu görünce acaba micheal hünber bende bi adam fawer etkisi yaratır mı sorusu doğdu kafamda. önerir misiniz bu kitapları? 4 5 sene önceki kitapkurdu zamanlarına dönmek isterim, uzun zamandır kitap okumuyorum. ayrıca şimdi kontrol edince adam fawerın yeni mobius adındada bi kitap çıkardığını gördüm. onuda satın almaya çalışacağım.Michael Hübner’den Dürtü ve Stigma, Adam Fawer’dan ise Olasılıksız ve Empati
İsimlerine aldanmayın; örneğin Empati, sanılanın aksine teorik bir psikoloji kitabı değil, yüksek tempolu bir kurgu. Bu kitapların ilk 50 sayfasına girdiğiniz an, elinizden bırakamayacak bir hale geliyorsunuz.
Başlangıç için tavsiyem: Önce Olasılıksızın arka kapak yazısına bir göz atın. Fazla ilginizi çekmezse doğrudan Dürtüye geçin. Bir kez içine girdiğinizde, diğer kitapları da aynı hevesle art arda okuyacaksınız.