Bu Sistem Hakkında Fikir Verebilirmisiniz

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar merhaba ikinci elden bu tarz bi sistem düşünüyorum hazır değil parça parça satın alıcam çok aşırı yüksek performans beklemiyorum günlük valorant cs oynuyorum dizi film izlemeye kullanıyorum ekstradan çok ağır olmayan hikayemi oyunlara bakınıyorum sistem sizce üzer mi yoksa kullanılabilir bi sistem olurmu

İşlemci:Ryzen 5 3600x veya 5600x

Ekran kartı:Galax 3060ti 8gb veya sapphire pulse rx6800xt 16 gb

Anakart:Gigabyte Aorus AX370 gaming 5

Ram:Corsair vengeance lpx 2x8gb 3000mhz cl16

Psu:Corsair TX 750M 80+gold

Depolama:Seagate barracuda 1tb 7200rpm+Samsung 970Evo 256gb m2

Monitör:Samsung odyssey g3 27inç 165 hz

Klavye:gamepower overlord 60M

mouse:logitech g203

Kulaklık:razer blacksharkv2 x

Anakrtı bu işlemciler için B350 veya A320M bile alabilirsiniz Daha hesaplı olur.Yalnız yinede almadan önce anakrtın ,aldığınız işlemci desteğini bi kontrol edin Ben 5600G işlemci ile, asus prime A320M bi anakrtı zamanında bi kaç sene kullanmıştım.

Anakrtı bu işlemciler için B350 veya A320M bile alabilirsiniz Daha hesaplı olur.Yalnız yinede almadan önce anakrtın ,aldığınız işlemci desteğini bi kontrol edin Ben 5600G işlemci ile, asus prime A320M bi anakrtı zamanında bi kaç sene kullanmıştım
hocam anakartın biraz daha üst model olması iyi olmazmı bulduğum ilan 2600tl ve bana 10dk mesafede diye tercih etmiştim

Biraz daha iyi olması overclock,bağlantı portları vs. olarak tabi ki daha iyi olur. Ben sadece o işlemciyi besleyip beslememesi açısından,yazmıştım.:)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız yeni sistemler win 7 yi kabul edemiyebiliyor. Şu konuya bi bak istersen.

Biraz daha iyi olması overclock,bağlantı portları vs. olarak tabi ki daha iyi olur. Ben sadece o işlemciyi besleyip beslememesi açısından,yazmıştım.:)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız yeni sistemler win 7 yi kabul edemiyebiliyor. Şu konuya bi bak istersen.

Hocam geç cevaplıyorum kusura bakma win7 kullanmayı düşünmüyordum zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,245,182
Üyeler
204,635
Son üye
LRXQ
Geri