- Reaksiyon skoru
- 678
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorma hocam, forum masraf açıyor odayı görsen ıvır zıvır her telden bir şeyler varforuma her giriş masraf yine iki binlik olduk
Sorma hocam, forum masraf açıyor odayı görsen ıvır zıvır her telden bir şeyler varforuma her giriş masraf yine iki binlik olduk
benim sportif olduğundan m güzel oldu L size tam olur hocamç177 80 kg hafif göbekli bir eşgalim L beden aldım sporda giyerim diye inşallah çok sırıtmaz![]()
hocam beyazı iç gösteriyormu siyah atlet üstüneSorma hocam, forum masraf açıyor odayı görsen ıvır zıvır her telden bir şeyler var![]()
Çok göstermez hocam öyle ince bir kumaşa sahip değil.benim sportif olduğundan m güzel oldu L size tam olur hocamç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam beyazı iç gösteriyormu siyah atlet üstüne
Bel çantası çok gelmişti hocam şans o gelirse zaten güncelleriz konuyu tekrarBel çantası kampanyası gelirse alacağım
Hocam beyaz tişörte ihtiyacım yok, siyah tişört ve anahtar almıştım iptal etmişler. Sadece siyah tişört lazım şu anBel çantası çok gelmişti hocam şans o gelirse zaten güncelleriz konuyu tekrarAma şimdiye kadar en iyi kampanya şuan olan 1+1 Tshirt.
Anahtar mı aldınız link atar mısınız?Hocam beyaz tişörte ihtiyacım yok, siyah tişört ve anahtar almıştım iptal etmişler. Sadece siyah tişört lazım şu an
Kargo ile birlikte 190 liraydı. Şu an alınmıyor o şekilde ama.Anahtar mı aldınız link atar mısınız?
Siz harbi açık bulmuşsunuz hahahahaAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kargo ile birlikte 190 liraydı. Şu an alınmıyor o şekilde ama.
Aynen demek açıkmış. 2. tişörte ihtiyacım olmadığı için ucuz bir ürün almayı denemiştimSiz harbi açık bulmuşsunuz hahahaha
Aynen devam ettirmişler hayırlısı olsun devammmmmgözüküyor evet hala galiba devam ettirecekler