Hocam ben size direkt deneyimimi ve karşılaşabileceğiniz durumları anlatıyım.
Ben laptopu gönderdim ve adamlara kağıtta dedim ki "bu laptopun wifi bt kartı sorunlu" 2-3 hafta beklettiler ve yazdığım kağıdı okuyup, farklı marka model wifi bt kartı takıp denemek yerine "bu arızalı, biz size 0 laptop gönderelim" dediler. Gelende de aynı kart olduğu için ben onda da problem yaşadım.
Size muhtemelen şunlardan birisi olur: işten anlamayan bir teknik elemana denk gelirseniz "biz sorun bulamadık çalışıyor" bu deyip size gönderirler. İşten azıcık anladığını sanan elemana denk gelirseniz "biz test yaptık ve değişim yaptık garanti kapsamında, ücret talep etmeyeceğiz" deyip yine kronik sorunlu aynı markanın başka kartını takıp gönderirler. Üçüncü durum ise (ki bunu yaşama ihtimaliniz oldukça düşük) işten gerçekten anlayan bir teknik elemana denk gelip "kartınız kronik sorunludur, markamız sorunsuz muadili ile ücretsiz değişim yaptı" şeklinde geri dönüş alırsınız.
Maalesef teknik servislerdeki elemanlarda bilgi eksikliği hayli fazla olduğu için yerinizde olsam intel wifi bt kartı alıp değişimini yapardım (eğer laptopunuz wifi bt kartı değiştirilebiliyorsa, bazı laptoplarda bu kartı bile anakarta lehimli yaptıklarına denk geldim) ancak yinelemekte fayda görüyorum, bu işlem sonucunda cihazınız garanti dışı kalabilir (garantisi ne kadar önemli ise şu durumda)