Bu fiyata kablosuz alınmaz hakkıyla kablolu alınır geçilirYorumlarda es geçilemeyecek kadar gömen adam var bence değmez o zaman
Bir şey fark etmedi. Bu kulaklığın kablosuzu 899 TL'ye de öneriliyordu.Bu fiyata kablosuz alınmaz hakkıyla kablolu alınır geçilir
dip ses yapıyor mu, kafaya oturuşu ve rahatlığı nasıl hocam6-7 aydır bu kulaklığı kullanıyorum kablosuz versiyonunu hem pc de hem telefonda kullandım ve hiçbir sorununu görmedim, bağlantısı güzel, ayarları yapabilmeniz için ayrı uygulamasından zaten istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. İndirimli fiyatı çok çok iyi.
hocam hiçbir sorunu görmedim, hem fps hem de hikayeli oyunlarda kullandım ve konforu rahat oturuşu da bende gayet güzeldidip ses yapıyor mu, kafaya oturuşu ve rahatlığı nasıl hocam
hocam iade kaç gün sürdü şuan bende işkence çekiyorum 17 sinde gönderdim hala iadem onaylanmadı ve sıranız daha gelmedi diyerek geçiştiryolarİade ettim firma sorun yok diyip geri gönderdi aldığım fiyattan letgo ya attım. Ürünün ses ayarı da sorunlu ses azaltıyorum windows sesi azalıyor dip ses var en can sıkıcı kısmı dc ye girdiğimiz sırada giriş sesinden sonra 1sn boyunca tısss diye ses geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
H2015Pro da yaşadım. Dip ses en nefret ettiğim sorun ama yine bana döndü ürün.
pcde uygulaması var mı hocam ?6-7 aydır bu kulaklığı kullanıyorum kablosuz versiyonunu hem pc de hem telefonda kullandım ve hiçbir sorununu görmedim, bağlantısı güzel, ayarları yapabilmeniz için ayrı uygulamasından zaten istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. İndirimli fiyatı çok çok iyi.
hocam uygulaması var fakat ben ilk aldığımda pcye kuramamıştım açıkçası çok da uğraşmadım sadece birkaç kez bakıp bırakmıştım telefonda uygulaması da var oradan da birçok ayarı yapılabiliyor. pc uygulaması ile ilgili detaylı bilgim maalesef ki yokpcde uygulaması var mı hocam ?
25 Eylülde kargoya verdim 30 eylülde trendyol aradı ürünü geri gönderdilerhocam iade kaç gün sürdü şuan bende işkence çekiyorum 17 sinde gönderdim hala iadem onaylanmadı ve sıranız daha gelmedi diyerek geçiştiryolar