❌İndirim Bitti! Qcy Heroad V200 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 999 TL!

alınır mı beyler fiyatı baya iyi
1790787587030.webp
ilk defa yapay zekanın bir ürün hakkında kötü konustuğunu gördüm teşekkürler.

Son düzenleme:
Qcy Heroad Gt2 Thx alacaktım ilk çıktığı zaman. Bu kulaklık yorumlarını görünce ondan da vazgeçtim pek fark olmuyor bu tip markarın ürünleri arasında .

6-7 aydır bu kulaklığı kullanıyorum kablosuz versiyonunu hem pc de hem telefonda kullandım ve hiçbir sorununu görmedim, bağlantısı güzel, ayarları yapabilmeniz için ayrı uygulamasından zaten istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. İndirimli fiyatı çok çok iyi.

6-7 aydır bu kulaklığı kullanıyorum kablosuz versiyonunu hem pc de hem telefonda kullandım ve hiçbir sorununu görmedim, bağlantısı güzel, ayarları yapabilmeniz için ayrı uygulamasından zaten istediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. İndirimli fiyatı çok çok iyi.
dip ses yapıyor mu, kafaya oturuşu ve rahatlığı nasıl hocam

İade ettim firma sorun yok diyip geri gönderdi aldığım fiyattan letgo ya attım. Ürünün ses ayarı da sorunlu ses azaltıyorum windows sesi azalıyor dip ses var en can sıkıcı kısmı dc ye girdiğimiz sırada giriş sesinden sonra 1sn boyunca tısss diye ses geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

H2015Pro da yaşadım. Dip ses en nefret ettiğim sorun ama yine bana döndü ürün.
hocam iade kaç gün sürdü şuan bende işkence çekiyorum 17 sinde gönderdim hala iadem onaylanmadı ve sıranız daha gelmedi diyerek geçiştiryolar

pcde uygulaması var mı hocam ?

pcde uygulaması var mı hocam ?
hocam uygulaması var fakat ben ilk aldığımda pcye kuramamıştım açıkçası çok da uğraşmadım sadece birkaç kez bakıp bırakmıştım telefonda uygulaması da var oradan da birçok ayarı yapılabiliyor. pc uygulaması ile ilgili detaylı bilgim maalesef ki yok

Bu kadar kötü yorum varken hala almak isteyen arkadaşlar paranızı çöpe atmayın yazık. He param çok alırım beğenmezsem çöpe atarım ki aynı şey orası ayrı.

hocam iade kaç gün sürdü şuan bende işkence çekiyorum 17 sinde gönderdim hala iadem onaylanmadı ve sıranız daha gelmedi diyerek geçiştiryolar
25 Eylülde kargoya verdim 30 eylülde trendyol aradı ürünü geri gönderdiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,244,437
Üyeler
204,439
Son üye
Rodd06
Geri