3-4 Bin TL'ye Gaming Mouse Önerisi ?

grimes

80+
Reaksiyon skoru
0
Selam oyuncu mouse u arıyorum yani malzeme kalitesi iyi olan cs valorant oynuyorum 3 4 k butcem var kablosuz mouse onerisi

Beklentileriniz nedir? Butik mouse mu istersiniz? Marka mi olacak klavye ve kulaklikliginizla birlikte set şeklinde mi(aynı yazılımdan kontrol) yoksa verdiginiz parayi fazlasiyla hak eden bir şey mi ariyorsunuz hocam?

Kendim de kullanıyorum öneririm. Alırken KEYMO kodu ile ₺100 civarı da küçük bir indirim alabilirsiniz.

Fiyatına göre özellikleri çok iyi. Turuncu rengini öneririm.

Beklentileriniz nedir? Butik mouse mu istersiniz? Marka mi olacak klavye ve kulaklikliginizla birlikte set şeklinde mi(aynı yazılımdan kontrol) yoksa verdiginiz parayi fazlasiyla hak eden bir şey mi ariyorsunuz hocam?
hocam tek beklentim verdigim paranın hakkını almam yoksa set falan fark etmez kronik sorunu olmasın falan

hocam tek beklentim verdigim paranın hakkını almam yoksa set falan fark etmez kronik sorunu olmasın falan
Mchose A7 V2 Ultra var hocam. Parasın hakkını verir bir tik ağır(59 gr) ama dengeli bir mouse. 8khz polling rate ve sensör 3950 top segment bileşenleri var Mchose A7 Eğer magnezyum isterseniz de bu fiyat banında alternatifleri var ergo mouselar da var simetrik mouselarda .

Geri