Yanlış anlaşılmasında 50k diye almıyorduk diye dizini döven arkadaşlar bu ülkede paranızı verip almadığınız her geçen gün zarardasınız TL değer kaybediyor bu ürünler değer kazanmıyor fiyat artış sebebi bu ha birde vergilerimiz var tabi artan.
Fiyat düşüşü beklemek saçmalıkHe 50k iken almayın 30k 40k olacak diyenler vardi ben yinede aldım 80 90k oldu![]()
Eskisi gibi böyle yükseltecek enflasyon nerede yok kankam? TL her geçen gün değer kaybediyor ülkede yaşanan yolsuzluklar zaten güven sarsıyor dış yatırımcı için e daha yeni fonda patladı ülkede tutulacak bir yer kalmadı enflasyon nasıl yok?Yahu bu fiyatlar ne böyle daha dün gibi hatırlıyorum inno 5070ri 42k verdiler vatanda kesin alın demiştim bedava demiştim dinleyen şuan kafası rahat bu zam mantıklı değil muhtemel tedarik yok, arz talebi karşılamıyor yoksa bu fiyat çok saçma tr de enflasyon var ama eskisi gibi böyle yükseltecek enflasyonda yok
9070xt 30k satılıyordu Sapphire serisi millet yok soğutması kötü yok bilmem ne boş boş konuşuyordu. Şimdi ise 45k 9070xt alıyorlar gerçekten inanılmaz
alınır...rtx 5080
6 taksit
82 bin TL ye alınır mı ?
zotac beyaz olan
size özel herhalde?rtx 5080
6 taksit
82 bin TL ye alınır mı ?
zotac beyaz olan
hayır bana özel değilsize özel herhalde?
6000 serisinin ne zaman geleceğini Jensen Huang bile bilmiyor ama siz biliyorsunuz, iyisiniz iyi...
Harbiden, sürekli bu herifler var; bir de "6000 serisini, RX 10000 serisini bekleyin" diyenler var, vallahi memleket sıkıntılı dolu.
Bütçen uygun ve ihtiyacın varsa bu devirde kaçırılmaz fırsatmışrtx 5080
6 taksit
82 bin TL ye alınır mı ?
zotac beyaz olan