Yardım Wd Elements Bu HDD Beni Ne Kadar Götürür ? Yardım Lütfen

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
960
1790855386469.webp

Kendi diskim 360 gün yazıyor bunda ise 1500 ? ama saglıgı %100 bu taşınabilir saklama alanı nasıl 100 gözukuyor 4 yıldan beri ?

Son düzenleme:
0 model bi hardd disk veya ssd nasıl satın alıp güvenicem bir sonraki aldıgıma ben ?

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ama 4 yıl boyunca %100 saglıklı gözukuyor burdaki mantıgı anlayamadım ?

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Kendi diskim 360 gün yazıyor bunda ise 1500 ? ama saglıgı %100 bu taşınabilir saklama alanı nasıl 100 gözukuyor 4 yıldan beri ?
Harddiskler sektörleri bozulmadıkça sağlığı %100 gösterir SSD gibi bir tahmini ömür çizelgesi yok. Sektörlerde bozulma başlarsa yedek sektörler devreye girer ve bozulan sektör sayısına göre sağlığı düşer ama zaten o noktada önerim veri kaybı olmaması için o diski en kısa sürede değiştirmen olur.

Kardeşim HDD`lerin ömrü zaten uzun olur SSD` den de daha güvenilirdir.

Harddiskler sektörleri bozulmadıkça sağlığı %100 gösterir SSD gibi bir tahmini ömür çizelgesi yok. Sektörlerde bozulma başlarsa yedek sektörler devreye girer ve bozulan sektör sayısına göre sağlığı düşer ama zaten o noktada önerim veri kaybı olmaması için o diski en kısa sürede değiştirmen olur.
hepsiburada üzerinden satın aldım 2 gün önce fakat disk kulanılmış geldi .
Aİ sordum boşta çalışmış dedi bana crytal disk verisi ve hard disk sentinel üzerinde

Kardeşim HDD`lerin ömrü zaten uzun olur SSD` den de daha güvenilirdir.
arkadaşa yanıt olarak ekledim hocam bana bi tuhaf geldi ne kadar güvenbilir diye 2 ele 0 fiyat parası ödedim çünkü...

Aİ sordum boşta çalışmış dedi bana crytal disk verisi ve hard disk sentinel üzerinde

arkadaşa yanıt olarak ekledim hocam bana bi tuhaf geldi ne kadar güvenbilir diye 2 ele 0 fiyat parası ödedim çünkü...
1500 saat boşta disk mi olur, saçmalamış geri gönder geç.

İade et sıfır diye aldıysan?

Geri