1.3 - 1.4 M Suv veya Crossover Araç Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Maksimum 1.3 veya 1.4 M bütçeye konforlu,yalıtımı iyi, az yakan ve az sorun çıkartacak sunroof veya cam tavanlı; genellikle şehir için kullanabileceğim SUV veya Crossover almayı düşünüyorum. Bu bütçede tavsiyeleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
o fiyatlara hyundai tucson var mı bilmiyorum varsa hyundai tucson yoksa nissan qashqai alın

Egea cross. Harici ya sorunlu ya gitmiyor ya da piyasası yok.

Şehirde bence hibrit mantıklı çünkü elektrik motoru düşük hızda yakıtı azaltır. Sıfır mı ikinci el mi bakıyorsun.

Şehirde bence hibrit mantıklı çünkü elektrik motoru düşük hızda yakıtı azaltır. Sıfır mı ikinci el mi bakıyorsun.
Hocam ikinci el bakıyorum mümkünsü benzinli hibrit sevmiyorum cam tavan veya sunroof olmasın vazgeçtim ondan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o fiyatlara hyundai tucson var mı bilmiyorum varsa hyundai tucson yoksa nissan qashqai alın
Hocam ford puma veya seat aronada gözüme çarptı ne diyorsunuz

Hocam ikinci el bakıyorum mümkünsü benzinli hibrit sevmiyorum cam tavan veya sunroof olmasın vazgeçtim ondan

onlar benim söylediklerime kıyasla daha küçük arabalar suv gibi hissettirmezler

Arona kötü puma hangi motor olduğuna göre iyi

onlar benim söylediklerime kıyasla daha küçük arabalar suv gibi hissettirmezler
Hocam ben arabayı seçimi biraz güncelledim son kararı vermeden size danışmak istiyorum kısaca isteklerim direkt şöyle
Yol tutuşu iyi, yalıtımlı, az yakan, arızası fazla olmayan crossover alacağım şimdi bunların hepsi pumada mı var Seat aronoda mı yoksa başka varsa direkt onu alayım çünkü siz ne derseniz onu alacağım

Arona kötü puma hangi motor olduğuna göre iyi
puma 1.0 ecoboost başka yok zaten hocam

Hocam ben arabayı seçimi biraz güncelledim son kararı vermeden size danışmak istiyorum kısaca isteklerim direkt şöyle
Yol tutuşu iyi, yalıtımlı, az yakan, arızası fazla olmayan crossover alacağım şimdi bunların hepsi pumada mı var Seat aronoda mı yoksa başka varsa direkt onu alayım çünkü siz ne derseniz onu alacağım

puma 1.0 ecoboost başka yok zaten hocam
He doğru sadece 1.0 vardı. Vagdan uzak dur puma iyidir

Geri