15000 TL Bütce Üniversite İçin Tablet Tavsiyesi ?

byr0

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
Uygun fiyatlı modelleri araştırırken honor pad x9a nın bir bundleını buldum. Üniversitede not tutmak , ödevleri yapmak gibi şeylerde işimi görür mü ? Honor padx9a içerisindeki kaleminde Honor Choice Pencil oldugunu söyledilerç

Uygun fiyatlı modelleri araştırırken honor pad x9a nın bir bundleını buldum. Üniversitede not tutmak , ödevleri yapmak gibi şeylerde işimi görür mü ? Honor padx9a içerisindeki kaleminde Honor Choice Pencil oldugunu söyledilerç
Ya xiamio pad m1 yada honor illa istiosan honor pad 10 15k

kalem önemli genelde not için kullanıcam bunun kalem performansı daha önde midir honordan
Honor pad 10 kullanıyorum hocam 3 4 aydır ders çalışmak için almıştım klavye kalem dahil şuana kadar üzmedi bana fazla fazla yetiyor yapay zeka özellikleri batarya performansı da beni oldukça memnun etti

Honor pad 10 kullanıyorum hocam 3 4 aydır ders çalışmak için almıştım klavye kalem dahil şuana kadar üzmedi bana fazla fazla yetiyor yapay zeka özellikleri batarya performansı da beni oldukça memnun etti
choice pen ile mi kullanıyorsunuz

Samsung ve Apple dışına çıkmanı önermem. Bütçendeki Samsung tableti alabilirsin. Tab S10 fe güzel bir seçenek.

apple dışında bişey alırsan çok şikâyetçi olacağını düşünüyorum 3 yıldır apple en giriş seviyesini kullanıyorum o kadar pdf yüklü sıfır donma kasma kesinlikle öneririm

bence a16 falan alabilirsin 2. el temiz uyguna getirirsin garantili faturalı cihaz alırsan kendi sahibinden süper olur senin için 2-3 tane alırken nelere dikkat etmen lazım bunlara bakarsan kafan rahat eder

kalem önemli genelde not için kullanıcam bunun kalem performansı daha önde midir honordan
Bilmem o kadarını ama poco pad m1 daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

apple dışında bişey alırsan çok şikâyetçi olacağını düşünüyorum 3 yıldır apple en giriş seviyesini kullanıyorum o kadar pdf yüklü sıfır donma kasma kesinlikle öneririm
Pdf de kasmıyosa iyi knk ios da kaç marka var sanki en kötüsü bile ortalama olur yani andoridde ki zıkkirto markaşarı sayarsanız iş zor

Honor da guncelleme gelme garantisi var mi varsa ne kadar sure? Aslinda huawei matepad ler tam size gore ama adamlar sadece cin e update veriyormus

Honor da guncelleme gelme garantisi var mi varsa ne kadar sure? Aslinda huawei matepad ler tam size gore ama adamlar sadece cin e update veriyormus
O durum olmasa matepad düşünüyordum ama işte öyle denilince almadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,780
Üyeler
204,250
Son üye
mikimaus
Geri